ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο δεκαετές συμβόλαιο με TNT ο Μπάρκλεϊ

Θα βγάλει πενταπλάσια χρήματα από όσα σε όλη την καριέρα!

Νέο δεκαετές συμβόλαιο με το δίκτυο TNT για να συνεχίσει να σχολιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τους αγώνες του ΝΒΑ υπέγραψε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο θρύλος του μπάσκετ θα εισπράξει γι’ αυτό το διάστημα 100 εκατ. δολάρια, ποσό που ανάλογα με κάποια μπόνους μπορεί να φτάσει και τα 200 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, στη συμφωνία προβλέπεται η δυνατότητα για τον «Τσακ» να αποχωρήσει μετά τη σεζόν 2024/25, εφόσον δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο των δικαιωμάτων του TNT με το ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάρκλεϊ δεσμευόταν για άλλα τρία χρόνια έναντι 10 εκατ. δολαρίων ετησίως. Στην καριέρα του στο ΝΒΑ από το 1984 ως το 2000 κέρδισε περίπου 40 εκατ. δολάρια και πλέον με το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπέγραψε μπορεί να βάλει στον λογαριασμό του πενταπλάσιο ποσό!

Λογικό, λοιπόν, ο 59χρονος άλλοτε μεγάλος άσος να πάρει πίσω όσα είχε δηλώσει προ μηνών. «Μάλλον θα αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να πεθάνω στην τηλεόραση», είχε πει στις αρχές του χρόνου, αλλά τα χρήματα που του πρόσφεραν άλλαξαν τη γνώμη του. «Δεν θα πω ψέματα. Είναι μια συμφωνία που σου αλλάζει τη ζωή. Είναι ευλογία για μένα να κάνω τηλεόραση και να ζω από αυτό», παραδέχτηκε τώρα.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση