ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Mίτσελ: «Τρομακτικό το ότι μπορεί να νοσείς και να μην το ξέρεις»

Για την πορεία της υγείας του μίλησε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, στην εκπομπή Good Morning America. Ο παίκτης των Τζαζ ήταν το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο ΝΒΑ, έπειτα από τον συμπαίκτη του, Ρούντι Γκομπέρ, με τον οποίο καθόταν δίπλα στο αεροπλάνο.

Ο Μίτσελ υπονόησε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Γκομπέρ, μετά την απολογία του δεύτερου για την ανεύθυνη στάση του να κάνει πλάκα με τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων, λίγες ώρες πριν βρεθεί θετικός στον ιό.

«Διάβασα τι είπε ο Γκομπέρ, άκουσα τι είπε», είπε ο Μίτσελ. «Χαίρομαι τα πάει καλά, χαρούμενος που πάω κι εγώ καλά, είμαι χαρούμενος που ήμασταν μόνο εμείς οι δύο κι όχι η υπόλοιπη ομάδα, ούτε ο ίδιος , ούτε εγώ έχουμε παιδιά στο σπίτι. Μερικοί συμπαίκτες που έχουν παιδιά στο σπίτι, κάποιοι από το σταφ έχουν παιδιά στο σπίτι και είμαι ευτυχής που καταφέραμε να το περιορίσουμε».

Ο Μίτσελ στάθηκε έντονα στο γεγονός πώς ένα άτομο δεν χρειάζεται να παρουσιάζει συμπτώματα για να είναι φορέας, λέγοντας ότι αυτό είναι «το πιο τρομακτικό κομμάτι γι 'αυτόν τον ιό».


«Είμαι καλά, τα πράγματα πάνε καλά, στην απομόνωση, χωρίς πυρετό, χωρίς συμπτώματα, ευλογημένος που είμαι εντάξει. Αν μου έλεγες ότι πρέπει να παίξεις αύριο σε μια σειρά επτά παιχνιδιών, είμαι έτοιμος.

Δεν έχω συμπτώματα, αν δεν ήταν δημόσια γνωστό ότι ήμουν άρρωστος, δεν θα το γνωρίζατε ... Μπορεί να μοιάζεις καλά, να είσαι καλά, ποτέ δεν ξέρετε με ποιον μπορεί να μιλάτε με ποιον μπορεί να πάει στο σπίτι», κατέληξε.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X