ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η ιστορία του Αντετοκούνμπο σε εμπνέει»

Ο σκηνοθέτης ο οποίος θα γυρίσει σε ταινία τη ζωή του Αντετοκούνμπο, μίλησε για τη δουλειά που ανέλαβε.

Ο Ακίμ Ομοτόσο είναι ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μία ζωή με δυσκολίες στην Αθήνα η οποία κατέληξε στη δόξα και στα πλούτη του ΝΒΑ.

Η οποία φυσικά δεν έχει κορυφωθεί ακόμα, αφού ο Greek Freak έχει όλο το χρόνο και τις δυνατότητες για να πανηγυρίσει τίτλους στο ΝΒΑ.

Ο Ομοτόσο φιλοξενήθηκε στο αμερικάνικο podcast του «HoopsHype» και μίλησε για τη δουλειά που που τον περιμένει, σε ένα τόσο σημαντικό πρότζεκτ. Ο ίδιος δεν έκρυψε τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε όταν διάβασε το σενάριο:
«Η ιστορία του σε εμπνέει, είναι μια οικογενειακή ιστορία. Οι θεατές μπορούν να προσβλέπουν σε μια πολύ εμπνευσμένη ιστορία. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παρασκήνια. Είναι μια πραγματικά συναισθηματική ιστορία. Ήμουν πραγματικά συγκινημένος. Όταν διάβασα το σενάριο, έκλαψα.

Είναι μια πρόκληση για μένα, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι προτεραιότητα η αφήγηση της ιστορίας, αλλά είναι επίσης προτεραιότητα για όλους μας να είναι επιτυχημένος και στο γήπεδο.

Όλοι γνωρίζουμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Μπακς και το υποστηρίζουμε απόλυτα. Νομίζω, ότι όπως όλα, κι αυτά πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαθέσιμοι, όσο μπορούμε, όταν μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Είναι συναρπαστικό!».

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

Οι Νετς δεν αστειεύονται!

Οι Νετς δεν αστειεύονται!

Μετά τους Λέικερς οι Νετς «καθάρισαν» και τους Κλίπερς εκτός έδρας παίζοντας ξανά χωρίς τον Ντουράντ
 |  NBA