ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφυλακίζεται ένας εκ των δολοφόνων του πατέρα του Τζόρνταν!

Ο Μάικλ δεν έχει προβεί σε επίσημη δήλωση

Ο Λάρι Ντέμερι, ένας εκ των δύο ανδρών που είχαν καταδικαστεί για την δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, το 1993, πρόκειται να αποφυλακιστεί με εποπτεία, στις 6 Αυγούστου του 2023, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από την Επιτροπή Εποπτείας και Αποστολής της Βόρειας Καρολίνας!

Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης με επιπλέον 40 χρόνια το 1995, καθώς ομολόγησε την ενοχή του για τις κατηγορίες της δολοφονίας κι ένοπλης ληστείας σε πρώτο βαθμό για τον θάνατο του Τζέιμς Τζόρνταν στην κομητεία Ρόμπεσον.

Το 2008 η υπόθεση επανεξετάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης, λόγω λάθους που συνέβη στην πρώτη καταδίκη του, καθιστώντας τον ικανό γι’ αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς Τζόρνταν δολοφονήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1993, αφότου τράβηξε στην άκρη το αυτοκίνητό του σε εθνική οδό προκειμένου να κοιμηθεί...

Ο Ντέμερι και ο συνεργάτης του, Ντάνιελ Γκριν, τον πυροβόλησαν, έκλεψαν το αυτοκίνητό τους και «ξεφορτώθηκαν» το πτώμα, το οποίο αγνοείτο για 11 ημέρες πριν βρεθεί σε βάλτο της Νότιας Καρολίνας!

Ο συνταξιούχος εισαγγελέας της κομητείας Ρόμπεσον, Τζόνσον Μπριτ, ο οποίος εκδίκασε την υπόθεση, είπε στο WBTW News 13, πως δεν εξεπλάγη που ο Ντέμερι θα βγει από την φυλακή.

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση για το θέμα.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X