ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα, ίσως, είμαι πιο διάσημος, από ό,τι ο Τζόρνταν στις ΗΠΑ»

Στο επίπεδο αναγνωρισιμότητας που έχει στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο «Greek Freak»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που αποτελεί τη μεγαλύτερη απουσία για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ, παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δημοφιλία του στην Ελλάδα και στα παιδιά του.

«Όσο δημοφιλής είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, τόσο είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής.

Ο ίδιος δηλώνει φειδωλός στα οικονομικά του, παρά τα υπέρογκα συμβόλαια του, που όμως συμβαίνει για ένα σπουδαίο λόγο όπως αποκάλυψε: «Θέλω τα παιδιά μου να ξοδέψουν τα λεφτά μου. Θέλω έξι παιδιά και είμαστε τα μισά του δρόμου», συμπλήρωσε ο Greek Freak, με τη σύζυγό του Μαράια να είναι ήδη έγκυος στο τρίτο παιδί τους. Έθιξε, επίσης, και το θέμα της υπερέκθεσης των παιδιών του όταν μεγαλώσουν, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Έχει παρατηρήσει να τα βιντεοσκοπούν όταν είναι στο καρότσι τους και σε παιδικά πάρτι γενεθλίων. «Θέλω να αποφασίζουν τα ίδια αν θα ζουν σε δημόσια θέα», τόνισε, με τον ίδιο να καλύπτει τα χαρακτηριστικά τους σε δημοσιεύσεις στα σόσιαλ.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση