ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντετοκούνμπο: «Δεν υπήρχε λογική να υπογράψω επέκταση...»

Ο Θανάσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εν λόγω απόφασή

Νέες δηλώσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τους Μπακς παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε αυτές ανέφερε πως αρχικά δεν υπήρχε λογική στο να συμβεί κάτι τέτοιο (πριν τη μετακίνηση του Λίλαρντ είχε τάσης φυγής από την ομάδα), αλλά εντέλει προχώρησε σε επέκταση μέχρι το 2028.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αυτή, έπαιξε ο αδερφός του, Θανάσης, τον οποίο αποκάλεσε και ως... GM της οικογένειας. Έτσι, ο 28χρονος αστέρας θα ηγηθεί του Μιλγούοκι για την επόμενη πενταετία!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη:

«Δεν υπήρχε λογική στο να υπογράψω, όπως είχα πει και νωρίτερα, ωστόσο μετά από εκείνη τη δήλωση έκανα μία συζήτηση με την οικογένειά μου, δηλαδή τον... GM Θανάση Αντετοκούνμπο. Μου είπε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, οπότε έπρεπε να υπογράψω αυτή την επέκταση. Μου είπε επίσης ότι μπορώ να υπογράψω άλλη μία το 2026, ότι αυτό είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορώ να κάνω.

Εμπιστεύομαι την κρίση του, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Έπρεπε να τραβήξω το μυαλό μου από αυτή την κατάσταση. Έπρεπε να μην την σκέφτομαι. Δεν θέλω τα media να μιλάνε για το συμβόλαιό μου, να λένε αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Άκουσα την καρδιά μου, ήθελα να μείνω εδώ. Δεν θέλω ο κόσμος, όταν χάνουμε έναν αγώνα, να γυρίζει και να λέει "ο Γιάννης είναι ενοχλημένος, του Γιάννη δεν του αρέσουν όσα συμβαίνουν, ο Γιάννης θα φύγει". Πλέον μπορούμε να συζητάμε μόνο για μπάσκετ.

Πώς θα γίνουμε καλύτεροι; Πως θα χτίσουμε καλές συνήθειες; Πώς θα μείνουμε για περισσότερο μαζί στο παρκέ; Πώς θα αμυνθούμε καλύτερα; Πώς θα βρεθούμε στα σωστά σημεία και πώς θα βοηθήσουμε τον Λίλαρντ, τον Μίντλετον και όλα τα παιδιά να εκτελέσουν καλύτερα; Το μυαλό μας θα είναι αυστηρά στο μπάσκετ. Το έκανα και στο παρελθόν με αυτόν τον τρόπο, το 2020 και με βοήθησε γιατί δεν είχα κάτι να σκέφτομαι. Δεν έβαζα τον εαυτό μου σε μια κατάσταση αμφιβολίας. Είμαι εδώ και θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να είμαστε επιτυχημένοι και να κερδίσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

NBA: Τελευταία Ενημέρωση