ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Θριαμβευτής ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στη Φενέρ μέσα στην Πόλη!

Με φοβερό Τσίμα Μονέκε στα τελευταία, κρίσιμα λεπτά, ο Ερυθρός Αστέρας θριάμβευσε στη μετά Σφαιρόπουλου εποχή με το 86-81 στην Πόλη!

Είχε ρόλο οδηγού στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Είναι η πρώτη μέρα μετά την απόλυση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την τεχνική ηγεσία.

Πάντοτε ένα ηλεκτροσόκ μπορεί να προκαλέσει νέα δεδομένα σε μια ομάδα και ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να πεισμώσει. Ακόμα κι έτσι, όμως, προσέχεις πολύ όταν απέναντι είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Φενέρ έψαξε το μεγάλο come-back, έχοντας βρεθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς πίσω με διψήφια διαφορά, αλλά τελικά οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για φέτος στη Euroleague με το 86-61, μετά το 0/2 με το οποίο ξεκίνησαν, αλλά και την κακή έναρξη στην Αδριατική Λίγκα.

Με τον Τσίμα Μονέκε να… σεληνιάζεται στην τέταρτη περίοδο, να φτάνει στο 31 στο PIR, να κλείνει με 20 πόντους και τον Κάρτερ να είναι άξιος συμπαραστάτης με 15, ο Ερυθρός έκανε νέα αρχή στην έδρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι παντελώς εκτός προγράμματος για τη σερβική ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 13-18, 18-13, 33-30

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση