Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τον Ερυθρό Αστέρα! Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε με σκορ 79-73 επί της Φενέρμπαχτσε στην κατάμεστη «Beogradska Arena» για την 31η αγωνιστική της Euroleague, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για το τελικό του πλασάρισμα!
Μετά από αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο 18-13 και πήραν σημαντικό μπουστ για την εξάδα. Από την άλλη, η Φενέρ είδε το σερί εννέα νικών που έτρεχε να λαμβάνει τέλος και έπεσε στο 22-8, ωστόσο παραμένει άνετα πρώτη και δύσκολα θα απωλέσει την κορυφή.
Το ματς ήταν μεγάλο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες πολύ καλά διαστήματα, αλλά καμία να μην ξεφεύγει με διψήφια διαφορά. Στο τέλος, μίλησε η έδρα αλλά και το μεγαλύτερο «πρέπει» του Ερυθρού Αστέρα, που πήρε το πολύτιμο ροζ φύλλο, μία εβδομάδα πριν επισκεφτεί τον Παναθηναϊκό στο Telekom Center Athens (20/03, 21:15).
Οι νικητές είχαν πολλούς μεγάλους πρωταγωνιστές. Ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ πλησίασε στο triple double, καθώς μέτρησε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Ο Τσίμα Μονέκε έκανε εκπληκτικό ματς με 21 πόντους, ενώ ο Τζάρεντ Μπάτλερ μίλησε στα κρίσιμα λεπτά και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους και 6 ασίστ.
Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ, που πλήρωσε την αστοχία (7/31 τρίποντα) και την έλλειψη δημιουργίας (10 ασίστ για 14 λάθη), είχε ως πρώτο σκόρερ τον Γουέιντ Μπόλντγουιν, που έβαλε 16 πόντους, με τον Μπόνζι Κόλσον να προσθέτει 15 πόντους. 14 πόντους μέτρησε ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, όμως τα... έσπασε εντός πεδιάς (3/14 σουτ). Πλέον, οι Τούρκοι ετοιμάζονται για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (17/03, 21:15).
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 33-42, 61-56, 79-73
Πηγή: sport-fm.gr






























