ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Οι άλλοι πάνε με τσάρτερ κι εμείς στην οικονομική θέση»

Το παράπονο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Η Παρτίζαν πήρε την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα, 80-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο, νικώντας ΚΑΙ την ταλαιπωρία, καθώς έπαιζε δύο μέρες πριν στο Ντουμπάι. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έκρυψε το παράπονό του.

«Δεν πρόκειται να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά μόνο εμείς είχαμε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Είχαμε ένα ταξίδι επτάμισι ωρών από το Ντουμπάι, οι άλλοι πηγαίνουν με τσάρτερ και εμείς με οικονομική θέση», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στους περιορισμούς που έχει το ρόστερ της ομάδας τους.

«Η Ντουμπάι BC έχει 18 παίκτες και κανέναν νεαρό σε αυτούς. Εμείς έχουμε 12 παίκτες, συν τον Μίκα Μούρινεν που ήρθε προ ημερών. Αν υπάρχει ομάδα που έχει λιγότερους από 16 παίκτες, δεν ξέρω», ανέφερε.

Πάντως έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν είναι αιχμή προς τη διοίκηση. «Ευχαριστώ τη διοίκηση που μας έκανε τέτοια ομάδα, είμαι ικανοποιημένος μαζί τους. Δεν θα φέρω παίκτες απλώς για να τους φέρω. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν άλλον να αναρωτιέται ποιος θα παίξει στην Παρτιζάν και ποιος όχι. Αν φέρουμε παίκτη, θα είναι κάποιος που θα μας βοηθήσει πραγματικά», τόνισε.

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X