ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Σπανούλης δεν ήρθε στη Μονακό μόνο για έξι μήνες»

Καμία διάθεση να αποχωριστεί τον Έλληνα κόουτς

Η Μονακό δεν συζητά καν να... χάσει τον Βασίλη Σπανούλη, όπως διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ολεξέι Γεφίμοβ. Ο 42χρονος τεχνικός οδήγησε τους Μονεγάσκους μέσα σε λίγους μήνες για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό της Ευρωλίγκας.

«Ο Βασίλης Σπανούλης έχει συμβόλαιο και στο δικό του μυαλό... δεν ήρθε στη Μονακό μόνο για να μείνει για έξι μήνες», ξεκαθάρισε.

Η Μονακό φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, καθώς οι Νικ Γουάιλερ Μπαμπ, Ναντίρ Ιφί και Νίκολα Μίροτιτς είναι μια ανάσα από το Πριγκιπάτο. Ο Ολεξέι Γεφίμοβ τόνισε αναφορικά με τον Ισπανό φόργουορντ πως «... κάνουμε συζητήσεις με τον Μίροτιτς, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι».

Τέλος, ο Ολεξέι αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της Μονακό που ταξίδεψαν στο Άμπου Ντάμπι για να στηρίξουν την ομάδα λέγοντας: «Θα ήθελα να τονίσω πόσο εκπληκτικοί ήταν οι οπαδοί μας στο Άμπου Ντάμπι. Αυτή είναι μια απόδειξη ότι το κλαμπ μεγαλώνει».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση