ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Ο Γιούρτσεβεν με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να είναι βασικός»

«Αισιοδοξούμε για Λεσόρ»

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τη Ζάλγκιρις, για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, στάθηκε στη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο μισό του αγώνα, ενώ μίλησε επίσης για το μέλλον του Γιούρτσεβεν, την κατάσταση του Λεσόρ, αλλά και για τους Σορτς, Γκριγκόνις.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα μας ήταν σοφτ. Πέτυχαν 50 πόντους, αλλά μόνο 4 τρίποντα. Η Ζαλγκίρις είχε 17 καλάθια στο ζωγραφιστό και χρησιμοποιούσαν alley-opps. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε το ζωγραφιστό. Το ματς ήταν 100% στον έλεγχο της Ζαγλκίρις μετά από 25 λεπτά. Αλλά μετά ο Όσμαν πέτυχε σημαντικούς πόντους, οι Ναν και Σορτς άρχισαν να σκοράρουν, βελτιώσαμε την πίεση στην άμυνα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Διότι σε αυτή την τρομερή ατμόσφαιρα, το να χάνεις με 15 πόντους μετά από 25 λεπτά και να κάνεις ανατροπή είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τον Σορτς: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ικανότητα του Σορτς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είχαμε τον Σλούκα και έτσι πήρε περισσότερα λεπτά. Πρέπει να μοιράσουμε τα λεπτά σωστά και θα είμαστε καλύτεροι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του Σορτς».

Για την κατάσταση του Λεσόρ: «Δεν ξέρω. Οι ιατροί είναι αισιόδοξοι. Θα δούμε. Θέλει ακόμα έναν μήνα για να τσεκάρουμε την κατάστασή του. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για τον Γκριγκόνις: «Μετά από τον τραυματισμό δεν έπαιξε. Του δώσαμε μερικά λεπτά στην αρχή της σεζόν. Είδαμε πως δεν έχει ρυθμό. Ο Γκριγκόνις πρέπει να παίξεις. Αλλά έχουμε τον Όσμαν και τον Ρογκαβόπουλο. Είναι δύσκολο. Η σεζόν είναι μεγάλη, είναι καλός άνθρωπος. Είναι σημαντικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Δουλεύει σκληρά. Δεν είναι στο ρόστερ του πρωταθλήματος. Πρέπει να παίξει, αλλά δεν ξέρω. Θέλαμε να τον δώσουμε για 1-2 μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, να πάρει λεπτά και μετά να επιστρέψει. Αλλά δεν ήθελε να πάει. Δεν υπάρχουν λεπτά, αυτό είναι το πρόβλημα».

Για τον Γιούρτσεβεν και το μέλλο του στον Παναθηναϊκό: «Θα δούμε. Οι μάνατζέρ μας μιλάνε με τον ατζέντη του. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε την ομάδα. Όλοι οι παίκτες ξέρουν το σύστημα. Θα πάρει την απόφασή του. Τα τελευταία ματς προσέφερα πολλά. Είναι σημαντικός παίκτης. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να είναι ο βασικός σέντερ. Ελπίζω να πάρει μία καλή απόφαση για την καριέρα του».

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση