ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Μπαρτζώκας: «Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο»!

Όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νέα μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four, τονίζοντας την αξία της συνέπειας, της σταθερότητας και της νοοτροπίας που έχει χτίσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών, στη στήριξη του κόσμου και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη φορά στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση: «Είμαστε ευγνώμων στους παίκτες, στους οπαδούς και στον οργανισμό. Ήταν το δεύτερο μέρος της Euroleague, το πρώτο είναι η κανονική περίοδος, το δεύτερο τα playoffs και το τρίτο είναι το Final Four. Είναι το πέμπτο σερί Final Four για εμάς που είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, δεν είναι εύκολο να ανταγωνίζεσαι τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να είσαι συνεχόμενα στις 4 καλύτερες ομάδες. Δύο παιχνίδια έμειναν, ας επικεντρωθούμε στον ημιτελικό. Η Μονακό ήταν πάντα όσο ανταγωνιστική μπορούσε με το μικρό ρόστερ που είχαν, έχουν τον σεβασμό μου».

Για το αν πιστεύει πως θα κατακτήσει τη Euroleague: «Δεν θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, ένα παιχνίδι τη φορά. Πρώτα είναι ο ημιτελικός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ή τη Ζάλγκιρις, θα προετοιμάσουμε αυτό το ματς, τι θα γίνει μετά και στο μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Πιστεύω ήμασταν σταθεροί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και μας αξίζει να είμαστε εδώ, τελειώσαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και πήραμε την πρόκριση με 3 νίκες και είμαστε θετικοί για την ομάδα μας».

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση