ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια βραδιά που θα θυμάται για πάντα ο Γκονθάλεθ

Μέσα σε 6 ώρες κατέκτησε την ACB και έγινε draft από τους Σέλτικς

Τα ξημερώματα της Πέμπτης διεξήχθη στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν η λαμπερή τελετή των ΝΒΑ drafts 2025, με την ανακοίνωση των 30 πρώτων επιλογών της φετινής διαδικασίας.

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στους Ντάλας Μάβερικς που επέλεξαν στο Νο.1 τον 18χρονο Κούπερ Φλαγκ, σε μια βραδιά όπου για ακόμη μία χρονιά έλαμψαν τα ευρωπαϊκά ταλέντα, καθώς, ούτε λίγο, ούτε πολύ, συνολικά 8 ευρωπαίοι παίκτες άκουσαν το όνομά τους στον πρώτο γύρο των drafts!


Μεταξύ εκείνων ήταν και ο 19χρονος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ούγκο Γκονθάλεθ, τον οποίο και επέλεξαν στο Νο. 28 οι Μπόστον Σέλτικς!

Μια ημέρα που θα θυμάται για πάντα ο νεαρός Ισπανός, καθώς, έξι ώρες πριν ακούσει το όνομά του από τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ισπανίας με τους «μερένχες», μετά και τη νίκη των Μαδριλένων με σκορ 81-70 επί της Βαλένθια στο Game 3 των τελικών της ACB!

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση