ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιστορική συνεργασία Ερυθρού Αστέρα και Meridianbet!

Ο Ερυθρός Αστέρας πλέον με την βασική υποστήριξη της Meridianbet, οδεύει προς την κορυφή

Η Meridianbet, η παλαιότερη εταιρεία στοιχημάτων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανακοίνωσε μια ιστορική χορηγική συνεργασία με την μπασκετική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Ως γνωστόν ο Ερυθρός Αστέρας θεωρείται μια από τις ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η πιο επιτυχημένη ομάδα βάσει πρωταθλημάτων στην Σερβία.

Η συνεργασία αυτή είναι και η μεγαλύτερη χορηγία που έχει εξασφαλιστεί ποτέ από ιδιωτική εταιρεία στην ιστορία του αθλήματος και σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τους δύο οργανισμούς. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Meridianbet θα γίνει ο χορηγός της φανέλας και ο επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας επίσης εξέχουσα παρουσία σε όλους τους εντός έδρας αγώνες.

Η Meridianbet έχει δείξει και στο παρελθόν την επιθυμία της να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλες τις χώρες όπου εδρεύει και μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα είναι σίγουρη ότι θα προχωρήσει σε νέες επιτυχίες στον κόσμο του μπάσκετ.

Ο Ερυθρός Αστέρας πλέον με την βασική υποστήριξη της Meridianbet, οδεύει προς την κορυφή και ετοιμάζεται να γράψει νέες χρυσές σελίδες σε Σερβία και Ευρωλίγκα.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

 

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση