ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Hurriyet: «Κανονικά πληρώνεται ο Ομπράντοβιτς, δύο μήνες πίσω οι παίκτες»

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο σύλλογος

Αποκάλυψη-βόμβα από τη «Hurriyet» για τη Φενέρμπαχτσε!

Σε δημοσίευμά της, η πασίγνωστη τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στην πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, καθώς τα πενιχρά έσοδα που έχει από το βασικό της τμήμα, που είναι το ποδόσφαιρο, έχουν παρασύρει ως ντόμινο και τα υπόλοιπα.

Ένα από αυτά, είναι και το μπάσκετ, όπου αγωνίζεται και ο Κώστας Σλούκας. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αποκαλύπτονται στο δημοσίευμα, οι παίκτες της Φενέρ είναι τουλάχιστον δύο μήνες πίσω στην καταβολή των μισθών τους, την ώρα που ο προπονητής, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πληρώνεται κανονικά και στην ώρα του, έχοντας εισπράξει το προβλεπόμενο ποσό μέχρι τώρα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα συνεχίζει και κάνει την εκτίμηση πως το γεγονός αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους παίκτες και γι’ αυτό δεν αποδίδουν στο 100% τη φετινή σεζόν, η οποία εκ του αποτελέσματος –και μέχρι την αναβολή λόγω του κορωνοϊού- δεν ήταν τόσο καλή ούτε στο πρωτάθλημα Τουρκίας και φυσικά ούτε στην Ευρωλίγκα.

Στο μεταξύ, το μεγαλύτερο πρόβλημα στη Φενέρμπαχτσε εντοπίζεται στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, όπου εκεί οι παίκτριες φέρονται να είναι τρεις μήνες πίσω μισθολογικά.

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X