ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευρωλίγκα: «Νικήτρια η Παρτιζάν, αποφασίζει ο δικαστής για ποινές»

Εξέδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο Ρεάλ-Παρτιζάν

Η Ευρωλίγκα με ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ενημέρωσε πως το Game 2 Ρεάλ-Παρτιζάν για τα playoffs ολοκληρώθηκε στο 1’.40’’πριν το τέλος μετά τα απαράδεκτα επεισόδια μεταξύ των παικτών και τις αποβολές, αφού καμία ομάδα δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να συνεχιστεί η αναμέτρηση, οπότε αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία προηγούνταν 95-80, κερδίζει το ματς για το 0-2 στη σειρά.

Παράλληλα, αναφέρεται πως ο ανεξάρτητος δικαστής της Ευρωλίγκας θα ανακοινώσει τις ποινές για τους εμπλεκόμενους μέσα στη μέρα, ενώ η Ευρωλίγκα καταδικάζει τις συμπλοκές μεταξύ των παικτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το game 2 της σειράς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτιζάν διακόπηκε με 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη μετά από καβγά που ξέσπασε με αποτέλεσμα να... αδειάσουν οι πάγκοι των δύο ομάδων.

Όταν εφαρμόστηκαν οι ποινές των αποβολών για τους παίκτες που συμμετείχαν στη διαμάχη κι εκείνους που αποβλήθηκαν αυτόματα επειδή εγκατέλειψαν τον πάγκο, καμία ομάδα δεν είχε τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό των δύο παικτών που απαιτούνταν για να τελειώσει το παιχνίδι, επομένως το ματς θεωρείται επίσημα λήξαν με το σκορ που υπήρχε εκείνη τη στιγμή. διακόπηκε, 80-95 υπέρ της Παρτιζάν, η οποία ως εκ τούτου προηγείται πλέον στη σειρά με 2-0.

Η EuroLeague Basketball παρέπεμψε τα αναφερόμενα γεγονότα στον Ανεξάρτητο Πειθαρχικό Δικαστή της, ο οποίος θα εκδώσει απόφαση για τα επεισόδια που συνέβησαν εντός του γηπέδου, σύμφωνα με την καθιερωμένη διαδικασία, εντός των επόμενων 24 ωρών.

Η Euroleague Basketball καταδικάζει έντονα τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα. Τέτοιες εκδηλώσεις δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες σεβασμού που προωθεί το πρωτάθλημα, οι σύλλογοί του και το άθλημα του μπάσκετ».

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση