ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέβαιο το μέλλον του Τεόντοσιτς

Καμία απόφαση σχετικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο δεν έχει λάβει ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς. Πρόταση ανανέωσης του έχει καταθέσει η ρωσική ομάδα. 

Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μίλος Τεόντοσιτς στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει της επόμενης περιόδου. 

Το συμβόλαιο του Σέρβου γκαρντ ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του, με τις ''σειρήνες'' των συλλόγων του ΝΒΑ να ηχούν έντονα στα αυτιά του. Μάλιστα φαίνεται να έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από τους Μαϊάμι Χιτ, τους Μπρούκλιν Νετς αλλά και τους Σακραμέντο Κίνγκς. 

Ο 30χρονος γκαρντ παρ’ όλα αυτά δεν φαίνεται να βιάζεται να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην ρωσική ιστοσελίδα ''tass'' και προτεραιότητά του είναι να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του μετά το τέλος μιας ιδιαίτερα κουραστικής σεζόν. 

«Είχαμε μία καλή σεζόν, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη λόγω του νέου φορμάτ της Ευρωλίγκα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η επιτυχία στην Λίγκα VTB. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ και να κάτσω να σκεφτώ που θα συνεχίσω την καριέρα μου» ήταν τα λόγια του». 

Όπως είναι λογικό, βέβαια, ο πρόεδρος της «αρκούδας», Αντρέι Βατούτιν δεν θέλει να χάσει ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας για αυτό του έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης περιμένοντας της απάντηση του το συντομότερο δυνατόν. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση