ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Τενερίφη δεν μου έδωσε… επιλογή να αρνηθώ»!

24sports team

info@24sports.com.cy

O διεθνής Έλληνας σέντερ των κατόχων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, Γιώργος Μπόγρης μίλησε στον Τόλη Κοτζιά και αναφέρθηκε στην εξέλιξη του τελικού με την Μπάνβιτ, στη δυσκολία της διοργάνωσης, στο ρόστερ της ομάδας των Κανάριων Νήσων, στην αποθέωση από τον κόσμο και στην πιθανότητα να μεταγραφεί σε κάποια μεγαλύτερη ισπανική ομάδα. 

Αναλυτικά: «Ήμασταν καλύτεροι στο παρκέ και δεν απειληθήκαμε από την Μπάνβιτ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και δίκαια πήραμε το τρόπαιο».

«Η αξία της διοργάνωσης αποδεικνύεται από το ότι η τρίτη ομάδα της Ελλάδας έφτασε μέχρι τους «16» και η δεύτερη της Ιταλίας μέχρι τα ημιτελικά. Ήρθαν ομάδες από το Euro Cup και δυνάμωσε η διοργάνωση, υπήρξαν και κάποιες αδύναμες ομάδες, για αυτό είναι μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση που πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ».

«Η Τενερίφη είναι από τις καλύτερες ομάδες, έχει καλό ρόστερ και βάθος στον πάγκο και είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα στα πλέι οφ και για το μέλλον».

«Όλοι εδώ στο νησί δεν έχουν ζήσει ανάλογες στιγμές με τη συγκεκριμένη ομάδα και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι και έρχονταν συνέχεια στο γήπεδο. Ήταν 2.000 στην πλατεία, στο δημαρχείο και στα μπαλκόνια και υπήρξε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα».

«Η επιλογή μου να έρθω εδώ ήταν λόγω του προπονητή, αφού υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στην Μπιλμπάο. Μου έκαναν πρόταση το καλοκαίρι και μου έδωσαν μια εβδομάδα προθεσμία να απαντήσω και έκρινα πως δεν είχα καλύτερη επιλογή και δε θα έβρισκα κάτι καλύτερο εκείνη τη στιγμή.

Είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στην κορυφαία πεντάδα, ο Βάσκεθ με την εμπειρία του και με το ρυθμό του με βοήθησε».

«Δεν βλέπω τα νούμερα στην καριέρα μου, η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και όλοι περίμεναν να βελτιωθεί, μας επηρέασαν οι τραυματισμοί, όμως έγινε σωστό ροτέισον από τον Βιντορέτα».

«Ποτέ η Τενερίφη δεν κλείνει το δρόμο στους παίκτες για να πάνε ένα σκαλοπάτι παραπάνω στην καριέρα τους, έχω καλό όνομα και θα έρθουν προτάσεις».

 

Πηγή:www.sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση