ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Μιλουτίνοφ: «Το φετινό EuroBasket θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει των φιλικών αγώνων

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει των φιλικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές σαββατοκύριακο στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

Για το αν θα προτιμούσε να παίξει κόντρα στην Ελλάδα με τον Γιάννη παρών: “Είναι πάντα καλύτερο να παίζεις κόντρα σε πλήρες ρόστερ, ώστε να γνωρίζεις σε τι επίπεδο είσαι. Επειδή αντιμετωπίζουμε μία καταπληκτική ομάδα, μία ομάδα με πολύ ταλέντο, μεγάλες δυνατότητες που μπορούν να απειλήσουν από παντού, είναι καλό να παίζεις απέναντι σε πλήρες ρόστερ, καθώς το EuroBasket έρχεται και θα τους αντιμετωπίσουμε όλους.”

Για το γεγονός ότι η Σερβία είναι το φαβορί στα Powerankings του EuroBasket 2025: “Δεν το σκεφτόμαστε αυτό, ξέρουμε ότι έχουμε ποιότητα, έχουμε αυτό το βάρος στην πλάτη μας, όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είναι κάτι που το κάνουμε όλη τη ζωή μας, οπότε είμαστε αρκετά έμπειροι να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.”

Για το αν ήρθε η ώρα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο η Σερβία: “Το ελπίζουμε, είναι ένα μετάλλιο που μας λείπει τα τελευταία τρία χρόνια.”

Για την αίσθηση να παίζεις με τον Γιόκιτς: “Είναι μία εξαιρετική εμπειρία, εντός και εκτός των παρκέ είναι καταπληκτική επιρροή για όλους. Είμαι ευλογημένος και χαρούμενος που είμαι Σέρβος και έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι μαζί του τα παρκέ.”

Για το πως βλέπει την Εθνική Ελλάδας: “Η Ελλάδα έχει πολύ καλή προοπτική, βελτιώνεται κάθε χρόνο και πέρυσι στους Ολυμπιακούς αγώνες έκανε πολύ καλή πορεία. Νομίζω ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι γενικά θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση.”

 

 

 

 

EUROBASKET: Τελευταία Ενημέρωση

X