ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Χουάντσο: «Δεν ήμασταν έτοιμοι, ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε μετά την ήττα της Ισπανίας από τη Γεωργία

Η Ισπανία ξεκίνησε με ήττα από τη Γεωργία τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λεμεσό, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν... μάσησε τα λόγια του, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε έτοιμη κόντρα σε μία ομάδα που φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, ενώ τόνισε την ανάγκη βελτίωσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Το ήθελαν περισσότερο και είχαν μεγαλύτερη θέληση. Κέρδισαν όλες τις 50–50 μονομαχίες και έπαιξαν πολύ δυνατά, κάτι που ξέραμε ότι θα κάνουν, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι, ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά.

Είναι ένα μεγάλο σε διάρκεια τουρνουά, ξέρουμε πώς να το κάνουμε, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε όπως πρέπει να παίζουμε σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Ο όμιλός είναι πάρα πολύ δύσκολος και η Γεωργία απέδειξε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα από εμάς.

Πρέπει να βελτιωθούμε στα πάντα, ειδικά στα αμυντικά ριμπάουντ, στην κυκλοφορία της μπάλας και στο να είμαστε πιο επιθετικοί. Είναι μεγάλο τουρνουά και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, έχουμε παίκτες που είναι νεαροί, αλλά έχουν ταλέντο. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να νικάμε τα παιχνίδια».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Χουάντσο επισήμανε: «Η Γεωργία άξιζε να κερδίσει, έπαιξαν καλύτερα και πιο δυναμικά από μας. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Σήμερα παίξαμε πολύ άσχημα, συγχαρητήρια στη Γεωργία, έπαιξαν φανταστικά και δικαιούνταν να νικήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ: Τελευταία Ενημέρωση