ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν

Καταφέρθηκε κατά της FIBA για ακόμη μια φορά

Η Τουρκία τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Σουηδία, αλλά κατάφερε να τη λυγίσει στο τέλος (85-79) και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Eurobasket.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν φανέρωσε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του με τις αποφάσεις της FIBA και δη αυτή του να ορίζει τα παιχνίδια στις 12:00 το πρωί.

Τόνισε δε, πως λυπάται για τη διοργανώτρια αρχή και εξαπέλυσε βέλη. Διότι σύμφωνα με τον Αταμάν, για ακόμη μια φορά η FIBA δεν πέτυχε τον στόχο της και η εθνική Τουρκίας συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά.

«Υπάρχει κάτι που το λένε ρυθμός σώματος. Αν βάλεις το παιχνίδι της ομάδας στις 12:00 π.μ., θα ξεκινήσουμε άσχημα! Το περίμενα αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που μας το κάνει η FIBA! Φέρνεις τους παίκτες εδώ για το παιχνίδι από τα ξημερώματα. Λυπάμαι τη FIBA. Δεν μπόρεσαν να πετύχουν τους στόχους τους, εμείς συνεχίζουμε τον δρόμο μας», δήλωσε έξαλλος ο Τούρκος.

ΝΕΑ: Τελευταία Ενημέρωση