ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα «Τρέχουμε για τη ζωή»

Όλες οι εισφορές και όλα τα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά την ετήσια Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, 2021 τις 9:30 το πρωί στο Πολυδύναμο και Εκθεσιακό Κέντρο Αμιάντου, θα διεξαχθούν αγώνες 12km, 5km και παιδικός αγώνας 1km & 600m.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη και διάδοση του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, ευεξίας και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη του όμορφου φυσικού περιβάλλοντος του Αμιάντου καθώς και την προαγωγή και ενίσχυση του έργου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κυπριακή φύση και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα. Όσοι δεν θα τρέξουν καλούνται να περπατήσουν στο μονοπάτι μελέτης της φύσης “Λούματα των Αετών”.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συμβάλουν στη συγκέντρωση εισφορών, είτε μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ https://pasykaf.org/donation-product είτε με τη διάθεση κουπονιών. Εγγραφές μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSec1Z9zOoNm40EgSZytC4Li5IxPd874KiqkfTo7i1w87ijbw/viewform

Όλες οι εισφορές και όλα τα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του.

Για πληροφορίες καλέστε στο 25 747 750, 99 672 904, 99 457 600.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 35 χρόνια παρέχει στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν κατ’ οίκον υποστηρικτική και ανακουφιστική φροντίδα. 24ωρη ανακουφιστική, υποστηρικτική φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό καθώς και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν φυσικοθεραπεία, πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, προγράμματα επικοινωνίας και δραστηριοποίησης ασθενών, μεταφορά ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης KOA, Season Travels, GCC, Melis, Haris Tsoukkas, Χριστάκη Χαριλάου, Herodotou, Marios Coiffure, Υπεραγορά Τσιάρτας, Odyssey, Μιχάλης Επιφανείου & Υιοι Λτδ, KEAN, Pilacouris, Clock Cafe, Sunfresh. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς Επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM και το 24sports καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Sports: Τελευταία Ενημέρωση