ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«You Run, We Plant».

Δράσης συνέχεια από τη Running in Cyprus διοργανωτές του Logicom Cyprus Marathon

Η Running in Cyprus διοργανωτές του Logicom Cyprus Marathon, μέσω των δράσεων και των πρωτοβουλιών της για θετική δράση κατά της κλιματικής αλλαγής ξεκίνησε την πρωτοβουλία «You Run, We Plant».

Η πρωτοβουλία αφορά τη φύτευση ενός δέντρου για κάθε δρομέα που ολοκληρώνει την απόσταση του Μαραθωνίου (42.195 χλμ), αγώνας ο οποίος έχει αφετηρία την Πέτρα του Ρωμιού και σημείο τερματισμού το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου. Η πρώτη δεντροφύτευση έγινε στο χωριό Κούκλια την Κυριακή 14 Μαΐου, με 400 δενδρύλλια όσος και αριθμός των Μαραθωνονδρόμων που έλαβαν μέρος στο φετινό Μαραθώνιο.

Η κοινότητα των Κουκλιών φιλοξενεί την εκκίνηση του Μαραθωνίου και βρίσκεται στη διαδρομή των πρώτων οκτώ χιλιομέτρων της διαδρομής που καλύπτουν οι δρομείς του Logicom Cyprus Marathon. Ο ρόλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κουκλιών ήταν επίσης ζωτικής σημασίας, καθώς αφιέρωσαν μια τοποθεσία όπου θα φυτευτεί ένα πάρκο με περισσότερα από 10.000 δέντρα και θάμνους στα προσεχή χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Μιχαλάκης Νικολάου έδειξε την εκτίμησή του προς την χορηγό εταιρεία ADSTERRA απονέμοντας τους ευχαριστήρια πλακέτα για την υποστήριξή τους στην όλη πρωτοβουλία. Παράλληλα η τοπική κοινωνία έχει αναλάβει την ευθύνη να ποτίζει συνεχώς τα φυτά και να δώσει συνέχεια στην περαιτέρω ανάπτυξη του πάρκου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, από την πρώτη στιγμή υπήρξε η βοήθεια και η στήριξη της εταιρείας ADSTERRA, ενός παγκόσμιου δικτύου διαφήμισης, που όχι μόνο συμμετείχε στην πρώτη δεντροφύτευση με μεγάλη εταιρική ομάδα αλλά βοήθησε και στη χρηματοδότηση αυτής της σημαντικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας. Αυτό δείχνει την προθυμία τους να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τοπική κοινωνία.

«Η ADSTERRA είναι περήφανη που υποστηρίζει και χορηγεί πρωτοβουλίες για να γίνει η Κύπρος ένα πιο όμορφο και πράσινο μέρος για τις μελλοντικές γενιές. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να αφήσουμε μια μόνιμη κληρονομιά και να επηρεάσουμε θετικά την περιοχή που εργαζόμαστε και ζούμε. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Running in Cyprus μέσα στα πλαίσια του Logicom Cyprus Marathon για να οικοδομήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για την Κύπρο» – Σοφία Ποποβίδου, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων Μάρκετινγκ - ADSTERRA.

Μπράβο σε όλους τους δρομείς που ολοκλήρωσαν τον Logicom Cyprus Marathon της Πάφου τον Μάρτιο του 2023, φυτεύοντας λόγω της επίπονης προσπάθειας τους ένα δέντρο στην τοπική κοινωνία.

Αυτή η πρωτοβουλία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των εθελοντικών οργανώσεων «100.000 δέντρα στην Πάφο» και «City Friends Club».

Ραντεβού στην Πάφο για στον 26ο Μαραθώνιο που θα γίνει στις 3 Μαρτίου 2024!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση