ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Παρασκευή, 21 Απριλίου η Ημερίδα «Blackend Goggle Challenge» της Καρολίνας Πελενδρίτου

Όλες οι πληροφορίες

Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι τα άτομα με αναπηρία πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό, η τρεις φορές Χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου διοργανώνει την Παρασκευή, 21 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού την Φιλανθρωπική Κολυμβητική Ημερίδαμε την επωνυμία «Blackend Goggle Challenge».

Την εκδήλωση στηρίζει η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ. Αρχίζει στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 14:00. Στην Ημερίδα θα κολυμπήσουν 50μ ελεύθερο αθλητές και αθλήτριες 12+ χρόνων άνω καθώς και αθλούμενοι ή κόσμος που απλά θα ήθελε να βιώσει την εμπειρία. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα κολυμπήσουν φορώντας μαύρα γυαλάκια (blacked goggles) σαν αυτά που φοράει η Πελενδρίτου όταν αγωνίζεται και μέσα από α οποία δεν βλέπεις απολύτως τίποτα.

Το κόστος συμμετοχής είναι €10 και κάθε συμμετέχοντας θα πάρει ως δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι και σκουφάκι κολύμβησης. Κάποιος μπορεί να εγγραφεί και να μην κολυμπήσει, ενισχύοντας απλά τον σκοπό της εκδήλωσης.

Καθώς τα έξοδα της εκδήλωσης έχουν καλυφθεί πλήρως από χορηγίες, όλα τα χρήματα από τις συμμετοχές θα διατεθούν για την ενίσχυση του παρα-αθλητισμού. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσει η ίδια η Καρολίνα Πελενδρίτου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00 – 11:00 Εγγραφές

11:00 – 11:30 Τελετή Έναρξης

11:30 – 12:00 Οδηγίες / Γνωριμία με παρα-κολύμβηση

12:00 – 12:30 Προθέρμανση

12:30 – 13:30 Αγώνες

13:30 – 14:00 Απονομές

Χορηγοί του «Blackend Goggle Challenge» είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου και ο Δήμος Λεμεσού. Υποστηρίζουν η Prime Insurance, η Remedica, η Swans, η Hercules και η Sans Frontieres. Επίσημος αερομεταφορέας είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το alphanews.live, ο ΣΠΟΡ FM 95.0 και το 24sports.com.cy. Οργάνωση Total Sports Marketing.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση