ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συμπόσιο με θέμα «Μαραθώνιος & Ολυμπισμός»

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Πρακτικές εφαρμογές αθλητικής Διατροφής, αθλητικής Ψυχολογίας και Προπονητικής για δρομείς».

Η Running in Cyprus μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης του 25ου επετειακού Logicom Cyprus Marathon, διοργανώνει το 3ο Συμπόσιο «Μαραθώνιος & Ολυμπισμός» την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα ΟΠΑΠ "Ευ Αγωνίζεσθαι" στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου το οποίο απευθύνεται σε δρομείς ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχει η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Πρακτικές εφαρμογές αθλητικής Διατροφής, αθλητικής Ψυχολογίας και Προπονητικής για δρομείς» με τους Δρ. Γιώργο Λουκαΐδη (Εργοφυσιολόγος), Νικολέτα Μιχαηλίδου (Κλινική Διαιτολόγο και Αθλητική Διατροφολόγο) και τον Δρ. Κωνσταντίνο Τσουλούπα (Αθλητικό Ψυχολόγο). Το θέμα «Ολυμπισμός» θα παρουσιάσει ο κύριος Λεόντιος Τσέλεπος (Νομικός / Σύμβουλος Αθλητικής Διοίκησης) ενώ ο Σταύρος Κακουρίδης (Διευθυντής της Running in Cyprus) θα παρουσιάση το θέμα ο "Μαραθώνιος - Σημαντικά Ιστορικά Γεγονότα".

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν και αναμένεται να διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα προσφερθεί καφές, χυμός και άλλα εδέσματα. Εγγραφές στο σύνδεσμο https://www.runningincyprus.com/marathon-symposium/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση