ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο πρώτο αγώνα για την πρόκριση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ο Ζησιμίδης

Ο Αλέξανδρος θα λάβει μέρος στο μονό σκίφ ανδρών

Με αισιοδοξία έχει μεταβεί στο Βελιγράδι ο πρωταθλητής μας Αλέξανδρος Ζησιμίδης εκπροσωπώντας την χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 10 Σεπτεμβρίου και αποτελεί και τον πρώτο αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ο Αλέξανδρος θα λάβει μέρος στο μονό σκίφ ανδρών στην κατηγορία που ξεχωρίζει αφού έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών, και συγκεκριμένα 48 συμμετοχές.

Σε αυτό λαμβάνουν μέρος τα φαβορί για την πρόκριση, ο Έλληνας Στέφανος Ντούσκο, ο Δανός Sverri Nielsen, ο Νεοζηλανδός Tom Mackintosh και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Oliver Zeidler της Γερμανίας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Ιουλίου. Πληροφορίες για τις συμμετοχές και τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στο www.worldrowing.com

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητή μας.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε το διαχρονικό μας χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χορηγούς μας UNICARS, MEDOCHEMIE LTD και ΚΑΡΜΑ, για την οικονομική στήριξη τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας για την στήριξη του Αλέξανδρου κατά την προετοιμασία αλλά και κατά την διάρκεια παραμονής του στο Βελιγράδι καθώς επίσης και την μεταφορά του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιήσει στους αγώνες.

 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση