ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Πάφο θα διεξαχθεί το 34ο Συνέδριο ΕΑΚ – ΠΣΑΤ

Από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου

Από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Πάφο το 34ο Συνέδριο ΕΑΚ – ΠΣΑΤ, ένας θεσμός που είχε διακοπεί προσωρινά την προηγούμενη δεκαετία λόγω της οικονομικής κρίσης και αναβίωσε πέρσι στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο των 70χρονων από την ίδρυση του Πανελλήνιο Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Το φετινό, 34ο Συνέδριο ΕΑΚ – ΠΣΑΤ, εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΑΚ.

Το φετινό Συνέδριο διοργανώνεται με την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), σταθερού συνοδοιπόρου της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) από ιδρύσεως της αλλά και διαχρονικού αιμοδότη του συνεδρίου ΕΑΚ – ΠΣΑΤ και με συνεργασία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Χορηγοί είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Cytavision, επίσης διαχρονικοί υποστηρικτές της ΕΑΚ και χορηγός φιλοξενίας το Anemi Hotel & Suites. Υποστηρικτές είναι ο Δήμος Πάφου και η ΕΤΑΠ Πάφου.

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα απονεμηθούν τα Δ’ Δημοσιογραφικά Βραβεία της ΕΑΚ. Συγκεκριμένα η τελετή αρχίζει στις 19:30. Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Τρίτη (31/10 – 18:00) ενώ οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν 1 & 2 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθούν στον πολυχώρο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

H παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

To 34ο Συνέδριο ΕΑΚ – ΠΣΑΤ θα απασχολήσουν θέματα όπως τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα φιλοξενήσει η Κύπρος προσεχώς, η Ολυμπιακή προετοιμασία, ο αθλητικός τουρισμός και αθλητική κληρονομιά της Πάφου, η συμμετοχή των Κυπριακών Ομάδων στην Α’ Εθνική 1967 – 1974 καθώς και εργασιακά θέματα και θέματα Τύπου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99914999 και 99843072.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση