ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρέξε για καλό σκοπό!

Τρίτος αγώνας δρόμου «Lakatamia Energy Run»

Η Λακατάμια ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου την 3η έκδοση του Lakatamia Energy Run! Πρόκειται για τους δημοφιλείς αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ καθώς επίσης και τον παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων οι οποίοι προσελκύουν τη μαζική συμμετοχή τόσο των δημοτών της Λακατάμιας όσο και εκατοντάδων δρομέων απ’ όλη την Κύπρο.

Οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης Δήμος Λακατάμιας και Running in Cyprus έχοντας την εμπειρία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν στο κοινό την πιο άρτια οργανωμένη έκδοση της αθλητικής, φιλανθρωπικής και κοινωνικής εκδήλωσης Lakatamia Energy Run. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν (απόσταση των 5χλμ) για καλό σκοπό. Μέρος των εσόδων από το δικαίωμα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Τοξότης.

Χώρος εκκίνησης και τερματισμού όλων των αγώνων θα είναι η οδός Χαράλαμπου Μούσκου, μπροστά από το Αμφιθέατρο του Δήμου Λακατάμιας ενώ η διαδρομή θα έχει κατεύθυνση προς το γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας όπου σε κάποιο σημείο οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή για να τερματήσουν και πάλι επί της οδού Χαράλαμπου Μούσκου. Οι διοργανωτές θα τιμήσουν όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν τους αγώνες τους με όμορφα αναμνηστικά μετάλλια και τεχνική φανέλλα που θα φέρουν σχεδιαστικά το αλακάτι σήμα κατατεθέν για του Δήμου Λακατάμιας. Δεκάδες έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης, καθώς επίσης και στις ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων 5χλμ και 10 χλμ ενώ στον παιδικό αγώνα θα βραβευτούν με έπαθλα τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια. Αστυνομία και εθελοντές κριτές θα φροντίσουν για την ασφάλεια των δρομέων.

Στους χώρους του Πάρκου Αγίου Γεωργίου με τη βοήθεια DJ θα δημιουργηθεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ενώ θα υπάρχει μουσική και στη διαδρομή των αγώνων! Οι απονομές επάθλων θα γίνουν στο χώρο του Πάρκου Αγίου Γεωργίου ενώ το εμπλουτισμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα προηγηθεί των βραβεύσεων θα συμπεριλαμβάνει Κλόουν για να διασκεδάσει τα παιδιά, χορευτικά συγκροτήματα, διάφορα περίπτερα με εδέσματα και δροσιστικά ποτά καθώς επίσης και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στόχος των διοργανωτών είναι το Lakatamia Energy Run να καταστεί μια όμορφη εκδήλωση για όλη την οικογένεια με την ενεργή συμμετοχή όλου του κόσμου και των παιδιών στρέψοντας το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και ψυχαγωγικές. Περιμένουμε όλους σας να γεμίσετε τους δρόμους της Λακατάμιας για να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να ξεσηκώσουμε, να παίξουμε και να εμπνεύσουμε!

Πληροφορίες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα www.energyrun.com.cy ή στο email: run@energyrun.com.cy ή στο τηλέφωνο 99436826.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ