ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωταθλήτρια η Α.Υ.Μ.Α

Του Επαρχιακού συνδέσμου BOWLING Λευκωσίας 2019/2020

Τελευταία αγωνιστική μέρα για το πρωτάθλημα ΕΣΜ Λευκωσίας για την περίοδο 19/20 και η ομάδα μας κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο σε μια μέρα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρότι κάποιοι προσπάθησαν για το αντίθετο.

Ο τίτλος εν μέσω πανδημίας- το πρωτάθλημα διακόπηκε για 6 περίπου μήνες- ήταν το αποτέλεσμα μίας πολύχρονης προσπάθειας συνεχούς πρωταγωνιστικής πορείας (τέσσερα χρόνια στη σειρά τερμάτιζε στην 2η θέση). Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο και έβαλε ο καθένας το δικό του λιθαράκι για αυτή την μεγάλη επιτυχία

Οι μπόουλερς της ομάδας μας είναι:

Vartan Costanian (Αρχηγός), Πανίκος Παναγιώτου, Πέτρος Costanian, Mike Costanian, Haig Costanian, Γιάννος Λεωνίδου και Τάσος Μιχαηλίδης.

Πολλές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς της ομάδας μας, T.C.C T.C CHRISTOFOROU, DESKA LTD, G.H.YAKOUPIAN,AVEDIS WORX που χωρίς την στήριξη τους η προσπάθεια μας θα ήταν ακόμη δυσκολότερη.

Εκ μέρους του Δ.Σ του σωματείου Homenetmen A.Y.M.A, ευχαριστίες για όσους συνέβαλαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΣΑΧ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΕΜΟ .

Στην φωτογραφία: Η ομάδα μας όπως εμφανίστηκε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Όρθιοι: Vartan Costanian (Αρχηγός), Τάσος Μιχαηλίδης, Πανίκος Παναγιώτου

Καθήμενοι: Πέτρος Costanian, Γιάννος Λεωνίδου, Mike Costanian

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση