ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ και ο Κωνσταντίνος Αντωνίου

Στην κατηγορία Master Ανδρών

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ομάδα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ στέφθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία Master Ανδρών και ο αρχηγός του τμήματος, Κωνσταντίνος Αντωνίου, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ατομική χρονομέτρηση.

Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και σ' αυτόν συμμετείχαν ακόμα πέντε ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ. Δυο πρώτες και μια τρίτη θέση ήταν ο απολογισμός του γαλαζοκίτρινου τμήματος.

Ο αρχηγός της ποδηλατικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ κατέκτησε για τέταρτη σερί χρονιά την πρώτη θέση στην κατηγορία Master 1. Ο Αντωνίου έκανε τον καλύτερο χρόνο και στέφθηκε πρωταθλητής στην ατομική χρονομέτρηση.

Ο Κώστας Ψυσσιής τερμάτισε πρώτος και ο Πάμπος Χαραλάμπους τρίτος στην κατηγορία Master 3.

Οι τρεις διακρίσεις των αθλητών μας, χάρισε το πρωτάθλημα Master Ανδρών στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Μιχάλης Πουμπουρής τερμάτισε στην 6η θέση στην κατηγορία Master 2, ο Μιχάλης Νικολάου πέμπτος στην κατηγορία Master 1 και ο Κωνσταντίνος Θυμίδης κατέλαβε την ίδια θέση στην κατηγορία Men Elite.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Το τμήμα ποδηλασίας στηρίζουν οι M Poumpouris ELECTRICAL,BDSWISS, PERCINDOL, CVS CONSTRUCTION, IDS, DIMCO VITABIOTICS CYCLO SHOP, WINMASTER, ACS COURIER, DELORBIS, GARMIN CYPRUS MAOURISOIKOSET.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ