ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πολύ καλή η εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας στο International Rhodes GP 2021

Tον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τους αθλητές μας στην αγωνιστική χρονιά που μόλις ξεκίνησε

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολύ καλή η εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας στο International Rhodes GP 2021, τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τους αθλητές μας στην αγωνιστική χρονιά που μόλις ξεκίνησε αλλά παράλληλα και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, για μία ομάδα που αποτελείται κυρίως από νέους αθλητές με τους τρεις από αυτούς να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία αντρών σε ένα μεγάλο αγώνα ποδηλασίας όπως ο σημερινός με πέραν των 150 συμμετοχών.

Ο σημερινός αγώνας ξεκίνησε με το πρώτο ανηφορικό κομμάτι να ξεκινά περίπου στο 45 χλμ και το γκρουπ να χωρίζεται σε μικρότερα. Όλοι οι αθλητές της ομάδας εκτός του Ανδρέα Μιλτιάδη και του Αλέξανδρου Αγρότη έχασαν επαφή από το κυρίως γκρουπ , με τους Κωνσταντίνο Παυλίδη και Αλέξανδρο Ματσάγκο μετά από λίγο να ενσωματώνονται ξανά.

Μία μηχανική βλάβη στα τελευταία 40 χλμ του αγώνα ανάγκασε το Αλέξανδρο Ματσάγκο να χάσει το κυρίως γκρουπ, ενώ ο μαχητικός Ανδρέας Μιλτιάδης κατάφερε περίπου σε αυτό το σημείο του αγώνα να αποσπαστεί μαζί με άλλους 24 αθλητές, φτάνοντας στο σπριντ τερματισμού μαζί τους, καταλαμβάνοντας την 21η θέση.

Ένα σκασμένο ελαστικό του Αλέξανδρου Αγρότη του στέρησε πολύτιμές δυνάμεις σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα, τερματίζοντας τελικά με το κυρίως γκρουπ στην 35η θέση, ενώ στο ίδιο γκρουπ λίγες θέσεις πιο πίσω στην 54η θέση βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παυλίδης.

Ο Αλέξανδρος Ματσάγκος τερμάτισε στην 91η θέση ,ενώ οι Χρήστος Φιλοκύπρου ,Σταύρος Θεοφάνους και Κώσταντινος Θυμίδης (ο οποίος είχε πτώση) τερμάτισαν εκτός ορίου χρόνου .

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Ευχαριστίες στις εταιρείες A. & P. Andreou Brothers Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Vitex – Yannidis Bros S.A στην Κύπρο,Marathon Trading, Les Palmiers Beach Hotel, ksportsgr, Wheels bike shop rodhes, υποστηρικτές της εθνικής ομάδας.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση