ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλησιάζει το 5ο ετήσιο «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2023»

Διεξάγεται την Κυριακή, 23 Απριλίου στο G.C. School

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 ο Αθλητισμός γι΄ άλλη μια φορά θα στηρίξει το έργο του TELETHON και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου! Την ημέρα εκείνη, μεταξύ των ωρών 08:00–15:00, θα διεξαχθεί το 5ο ετήσιο «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2023» στα γήπεδα του G.C. School στον Στρόβολο.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό θεσμό, με σκοπό την ενίσχυση των ατόμων με μυοπάθειες, αλλά και την προώθηση των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Το Τουρνουά Φούτσαλ αποτελεί έναν από τους ετήσιους θεσμούς στήριξης του TELETHON. Πέρυσι, το Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON συγκέντρωσε συνολικό χρηματικό ποσό ύψους 3361 ευρώ, το οποίο δόθηκε προς όφελος του TELETHON!

Μεγάλος χορηγός του TELETHON, η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Διοργανωτές του «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2023» είναι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου (ΑΕΑΚ), η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας και το TELETHON.

Υποστηρικτές του τουρνουά είναι η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η Coca Cola Cyprus, τα Αρτοποιεία Κερλένγκου και το Global College. Χορηγός φιλοξενίας το G.C. School. Χορηγός επικοινωνίας η IMH και τα media της, IN Business, REPORTER και CBN.

Η εκδήλωση τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, και πραγματοποιείται εις μνήμη του τέως Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016. Τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές, θα κάνει ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Για το φετινό τουρνουά, οι διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής έχουν σχεδόν εξαντληθεί, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους διοργανωτές, είτε μέσω email στο telethon@cing.ac.cy, είτε τηλεφωνικά στο 99431421. Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα δέκα ατόμων ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, στο event page στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση