ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου αντοχής 2021

Εξαιρετικός ήταν ο αγώνας για την κατηγορία ανδρών

24sports team

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκαν προχθές 17 Οκτωβρίου τα Παγκύπρια πρωταθλήματα Ποδηλασίας Δρόμου με τον Αγώνα Αντοχής δρόμου ο οποίος διεξήχθη στην περιοχή Πάφου με τους αθλητές να εκκινούν από τον Αγιο Γεώργιο να κατευθύνονται προς Τραχυπέδουλα, Νικόκλεια και να ολοκληρώνουν την κυκλική διαδρομή λίγο πριν την Τραχυπέδουλα διανύοντας από 40 μέχρι 110 χιλιόμετρα ανάλογα με την κατηγορία τους.

Εξαιρετικός ήταν ο αγώνας για την κατηγορία ανδρών με τον Αντρέα Μιλτιάδη να ξεκινά τον αγώνα με επίθεση στην πρώτη ανηφόρα να αποσπάτε 1 λεπτό μπροστά από τους Αλέξανδρο Αγρότη και Κωνσταντίνο Παυλίδη οι οποίοι προσπάθησαν και κάλυψαν την διαφορά μέχρι τα 15 δευτερόλεπτα όμως ο Μιλτιάδης στην τελευταία στροφή του αγώνα στην μεγάλη ανηφόρα άνοιξε και πάλι την διαφορά και στέφτηκε πρωταθλητής.

Οι Αλέξανδρος Αγρότης και Κωνσταντίνος Παυλίδης μη τολμώντας κάποια επίθεση μεταξύ τους και μαρκάροντας ο ένας τον άλλο στενά οδήγησαν τον αγώνα τους στο τελικό σπριντ για την 2η θέση με τον Αγρότη να κερδίζει και τον Παυλίδη να καταλαμβάνει την 3η θέση.

Στην κατηγορία Γυναικών η Άντρη Χριστοφόρου ακολούθησε το γκρουπ των ανδρών και εφήβων κερδίζοντας την κατηγορία της .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ