
24sports team
Μετά από σχετικό διάταγμα της ελληνικής κυβέρνησης, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020.
Η ιστοσελίδα μας θέλοντας να ενημερώσει για το τι ισχύει με την ΟΠΑΠ Κύπρου και πως επηρεάζεται στο νησί μας η δραστηριότητα, επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Αλετράρη και ισχύουν τα εξής:
Στην Ελλάδα τα καταστήματα έκλεισαν με απόφαση της κυβέρνησης. Στην Κύπρο, δεν υπάρχει τέτοιο διάταγμα και ως εκ τούτου λειτουργούν κανονικά λαμβάνοντας όμως όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής που συστήνονται από τους αρμόδιους.
Τα παχνίδια Τζόκερ, ΚΙΝΟ και Extra 5 μπορούν να παίζονται και από το διαδίκτυο και έτσι θα συνεχιστούν κανονικά οι κληρώσεις. Είναι αυτονόητο πως με κλειστά τα καταστήματα στην Ελλάδα ο τζίρος θα επηρεαστεί και ανάλογα και τα κέρδη.
Τα παιχνίδια Λόττο και Προτο δεν προσφέρονται στο διαδίκτυο και ως εκ τούτου θα διακοπούν για όσο καιρό μένουν κλειστά τα καταστήματα στην Ελλάδα.