ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια αξέχαστη δρομική εμπειρία υπόσχεται το 1ο Latsia Running Festival

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Για 1η χρονιά ο Δήμος Λατσιών, σε συνεργασία με τον οργανισμό Running in Cyprus, διοργανώνουν τον φιλανθρωπικό αγώνα “Latsia Running Festival”. Η αθλητική εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ και 5χλμ με ώρα εκκίνησης τις 8:15 το πρωινό και 8:25 π.μ. αντίστοιχα καθώς επίσης και παιδικό αγώνα δρόμου 600 μέτρων με ώρα εκκίνησης στις 9:30 π.μ. Όλες οι διαδρομές θα έχουν ως χώρο εκκίνησης και τερματισμού το Δημοτικό Μέγαρο Λατσιών το οποίο θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων ενώ η διαδρομή των αγώνων θα διέλθει από κεντρικούς δρόμους και Λεωφόρους του Δήμου Λατσιών.

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα λάβουν τεχνική φανέλλα ειδική για τρέξιμο, αναμνηστικό μετάλλιο της εκδήλωσης καθώς επίσης θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Στην πλατεία του Δημοτικού Μεγάρου Λατσιών (χώρος εκκίνησης και τερματισμού) θα υπάρχουν φρούτα, νερά, ηλεκτρολύτες, καφέδες, μασαζ και άλλες υπηρεσίες για να κάνουν το πρωινό της Κυριακής πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό για όλους όσους θα παρευρεθούν. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Λατσιών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλη την οικογένεια ενώ €2,00 από κάθε συμμετοχή στους αγώνες των 5χλμ και 10χλμ θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Επίσης το δικαίωμα συμμετοχής των €3,00 που θα πληρώσουν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους θα πηγαίνει απευθείας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Οι μέχρι σήμερα συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τους 500 δρομείς ενώ αναμένεται ότι μέχρι την ημέρα των αγώνων θα ανέλθουν στους 700 δρομείς (μικροί και μεγάλοι). Στόχος των οργανωτών είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, μέσω του οποίου θα περάσουν όμορφα, προσφέροντας ταυτόχρονα σε ένα καλό σκοπό. Θετικό γεγονός θεωρείται ότι οι αγώνες πέραν των ατομικών συμμετοχών έχουν προσλκύσει και αρκετές ομαδικές συμμετοχές από Εταιρείες και Γυμναστήρια της ευρύτερης περιοχής Λατσιών.

Οι αγώνες Latsia Running Festival θα είναι μια ‘πράσινη’ αθλητική διοργάνωση εφόσον ο Δήμος Λατσιών και η Running in Cyprus θα φροντίσουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εκδήλωσης ανακυκλώνοντας όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν όπως χάρτινα κιβώτια και ποτήρια καθώς επίσης και τα πλαστικά μπουκάλια του εμφυαλωμένου νερού που θα δροσίσουν τους δρομείς.

Θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές μας αλλά και στα οργανωμένα σύνολα που θα βοηθήσουν την ημέρα των αγώνων για να προσφέρουμε μια ασφαλή και ευχάριστη διαδρομή για όλους τους δρομείς. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας για τη μεγάλη τους συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τις εταιρείες CYVIEW DEVELOPERS, LINDE HADJIKYRIAKOS GAS LTD, STALWORTH PRO LTD, την αθλητική εταιρεία 361°, τα GPS Ρολόγια COROS καθώς επίσης και το χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης Alpha TV.

Τέλος καλούμε όλους τους Δημότες των Λατσιών αλλά και των Δήμων της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας να συμμετέχουν στη φιλανθρωπική αθλητική εκδήλωση τρέχοντας ή περπατώντας μαζί μας για ένα καλό σκοπό. Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας www.runningfestival.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση