ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεσογειακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Μάριος Γεωργίου

Μεγάλη επιτυχία για τον Κύπριο αθλητή

Το Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό των 19ων Μεσογειακών Αγώνων κατέκτησε ο Μάριος Γεωργίου για την Κύπρο. Ο τεράστιος αυτός αθλητής απέδειξε για πολλοστή φορά γιατί συγκαταλέγεται στην ελίτ της γυμναστικής και ένας εκ των κορυφαίων αθλητών που ανέδειξε η Κύπρος.

Ο Γεωργίου εκτέλεσε άψογα τα όργανα που διακρίθηκε και στο παρελθόν, το Δίζυγο και το Μονόζυγο που βρίσκονταν τελευταία στη σειρά των έξι αγωνισμάτων, και ανέβασε κατακόρυφα τη βαθμολογική συγκομιδή του. Δεν επηρεάστηκε καθόλου από την πολύ υψηλότερη βαθμολογία των αντιπάλων του, έκανε επίδειξη ισχύος στο Μονόζυγο και ανέβηκε για ακόμα μια φορά στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη του κλάση στο συγκεκριμένο όργανο.

Η βαθμολογία του δόθηκε στο Μονόζυγο αρχικά πάγωσε την αποστολή της ΚΟΕ, αμφισβητήθηκε έντονα και άμεσα υποβλήθηκε ένσταση. Η μισή περίπου ώρα αγωνίας άξιζε τον κόπο, η δικαιοσύνη αποκατέστησε την αδικία και ο αθλητής μας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με 81.800 βαθμούς. Στην πρώτη θέση ήταν ο Ανέμ Ασίλ από την Τουρκία και στη δεύτερη ο Ζοέλ Πλάζα από την Ισπανία.

Ο δεύτερος κύπριος αθλητής που αγωνίστηκε στον τελικό του Σύνθετου, ο Γιώργος Άγγονας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση στην κατηγορία Ανδρών. Είχε να αντιμετωπίσει τεράστιους αθλητές, πολύ πιο έμπειρους και με μεγάλες διακρίσεις. Η 14η θέση και οι 77.350 βαθμοί του ταλαντούχου αθλητή μας αποτελούν τον οδηγό προς μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ