ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαζί στα καλά, μαζί και στα δύσκολα!

Συνάντηση των πρωταθλητών μας με την ΟΠΑΠ Κύπρου μετά την πανδημία

Με οικοδεσπότη την ΟΠΑΠ Κύπρου, οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας είχαν το απόγευμα της Τετάρτης την πρώτη ομαδική έξοδό τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Η εξαιρετική διάθεση των αθλητών μας, αποτύπωνε την ικανοποίησή τους για την επάνοδο στην ομαλή αγωνιστική προετοιμασία αλλά και την αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των ανατροπών που προκάλεσε γενικά η πανδημία.

Οι αθλητές μας άλλωστε, είχαν βγει μπροστά στις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού στηρίζοντας με τα μηνύματά τους την εκστρατεία ενημέρωσης που είχε αναλάβει η ΟΠΑΠ Κύπρου. Προτάσσοντας τη θέληση και την υπομονή, στοιχεία που διακρίνουν την επιτυχημένη αγωνιστική τους προσπάθεια, διαβεβαίωναν τους ανθρώπους της Κύπρου στις δύσκολες ώρες ότι: «Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!».

Όλοι μαζί ήταν και το απόγευμα της Τετάρτης, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία αλλά και τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στην επίπονη προσπάθεια επανόδου τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Καλωσορίζοντας τους πρωταθλητές ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, ευχήθηκε σε όλους καλή νέα αρχή και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι μεγάλες επιτυχίες για τους ίδιους και για τη χώρα μας θα επανέλθουν. «Στην τελευταία, προ της πανδημίας συνάντηση μας», υπενθύμισε ο κύριος Αλετράρης, «σας είχα διαβεβαιώσει ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα είναι δίπλα σας στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Ήρθαν απρόβλεπτα, πολύ δύσκολες στιγμές για όλους και για μια ακόμη φορά νιώσατε την αγάπη και τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου».

Ο κύριος Αλετράρης επανέλαβε ότι οι πρωταθλητές μας αποτελούν τη σημαία της Κύπρου αλλά και τα πρότυπα για τα παιδιά και τους νέους μας, δείχνοντας το δρόμο της επιμονής, της υπομονής και της επιτυχίας, εκθειάζοντας παράλληλα και το ήθος των αθλητών μας. «Όπως πολλές φορές σας έχω πει», κατέληξε ο κύριος Αλετράρης, «για την ΟΠΑΠ Κύπρου μετρά πρώτιστα η καθαρή προσπάθεια και τα μηνύματα που στέλλετε στην κοινωνία μέσα από την ποιοτική συμπεριφορά σας».

Συγκινητικές ήταν οι παρεμβάσεις των πρωταθλητών μας οι οποίοι, εκφράζοντας και όσους απουσίαζαν, χαρακτήρισαν την ΟΠΑΠ Κύπρου σαν την άλλη τους οικογένεια. Εξέφρασαν δε από καρδιάς τις ευχαριστίες τους για τη διαρκή και δυνατή στήριξη που τυγχάνουν από την Εταιρία, στήριξη που μέτρησε ιδιαίτερα τώρα, στις δύσκολες στιγμές των αθλητών.

Στην πολύ ευχάριστη σύναξη παρευρέθηκαν οι αθλητές της Ιστιοπλοϊας: Παύλος Κοντίδης, Ανδρέας Καριόλου, Μαριλένα Μακρή, οι αθλητές του Στίβου: Απόστολος Παρέλης, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Κυριάκος Ιωάννου, Ελένη Αρτυματά, Νεκταρία Παναγή, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Χριστόφορος Γενεθλίου, οι αθλητές της Σκοποβολής: Γιώργος Αχιλλέως, Άντρη Ελευθερίου, Κωνσταντίνα Νικολάου, Παναγιώτα Ανδρέου, Ανδρέας Μακρής, Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο αθλητής της Γυμναστικής Μάριος Γεωργίου, η αθλήτρια του Ταεκβοντό Κυριακή Κουττούκη και η αθλήτρια της ποδηλασίας Άντρη Χριστοφόρου.

Στη συνάντηση των πρωταθλητών με την ΟΠΑΠ Κύπρου, αναδείχθηκαν για μια ακόμη φορά οι αδελφικές σχέσεις των αθλητών μας αλλά και το χαμόγελό τους. Χαμόγελο που ενισχύει την αισιοδοξία για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες για τη χώρα μας, πάντα με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X