ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάλια Αντωνίου: «Ήθελα να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο»

Δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κάλια Αντωνίου στα 100μ. ελεύθερο κολύμπι για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ με την επίδοση της έσπασε και το ρεκόρ των Μεσογειακών Αγώνων.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας μας, την εντοπίσαμε και πήραμε δηλώσεις από αυτή. Η Κάλια ήταν πολύ χαρούμενη και τόνισε ότι αυτό που της έδωσε περισσότερο πείσμα για να πάρει το χρυσό μετάλλιο ήταν η θέληση της να ακούσει τον Εθνικό μας ύμνο, ενώ ο στόχος της πλέον είναι να υπερβεί τον εαυτό της.

ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρου Τσιολάκη

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά την μεγάλη σου επιτυχία;

«Είμαι πολύ χαρούμενη, αυτή ήταν μία από τις κούρσες που ήθελα απλά να πάω να νικήσω. Δεν ένιωθα πολύ καλά στην προθέρμανση και είπα ότι δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος που θα τερματίσω. Είπα θα πάω να κάνω ότι μπορώ και τελικά κατάφερα να πάρω το χρυσό».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να καταφέρεις να πάρεις το χρυσό;

«Η θέληση. Ήθελα να ακούσω τον Εθνικό μας ύμνο. Μετά το χάλκινο στην πρώτη μέρα πείσμωσα και είπα ότι θέλω να πάω πολύ καλύτερα και είχα μία τελευταία ευκαιρία και έπρεπε να την αξιοποιήσω. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου περισσότερο από το σώμα μου γιατί δεν ήταν σε τέλεια κατάσταση και κατάφερα να πάρω το χρυσό».

Παρόλο που λες ότι το σώμα σου δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έκανες ρεκόρ Μεσογειακών Αγώνων, τι σημαίνει αυτό για τους επόμενους αγώνες;

«Ότι ο στόχος μου είναι να το κάνω ξανά, πάμε ξανά και για δεύτερο και για το πενηντάρι. Ο στόχος μου είναι να υπερβώ τον εαυτό μου.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση