ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

H Κύπρος σε αντίστροφη μέτρηση

Για το Παγκόσμιο Τουρνουά Γκολφ/ DP World Tour και τη L'Etape by Tour de France

Την χώρα μας επιλέγουν και πάλι οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε συνεργασία με το Aphrodite Hills Resort επιβεβαιώνοντας έτσι πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Κύπρου αποτελούν επίσημα πλέον τον ιδανικό αθλητικό προορισμό της Ευρώπης.

Εν αναμονή των μεγάλων διοργανώσεων που καταφθάνουν στο νησί μας, το hashtag #countdownnovember2022 συνοψίζει τους ρυθμούς της αντίστροφης μέτρησης με τους οποίους θα κινούνται πλέον οι έμπειροι διοργανωτές αλλά και ο οικοδεσπότης των διοργανώσεων, το Aphrodite Hills Resort.

Παγκόσμιο Τουρνουά Γκολφ/ DP World Tour

Μετά την περσινή επιτυχία του European Tour, η διοργάνωση επιστρέφει στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2022 με την επωνυμία DP World Tour υπερτονίζοντας πλέον το παγκόσμιο ενδιαφέρον των αθλητών, θεατών αλλά και των μέσων επικοινωνίας.
Το Παγκόσμιο Τουρνουά Γκολφ, θα διεξαχθεί με την παρουσία θεατών ενώ τα παιδιά κάτω των 11, θα επωφελούνται με ελεύθερη είσοδο σε μια προσπάθεια να καλλιεργηθεί η αγάπη προς το άθλημα του γκολφ. To Aphrodite Hills Resort ενθαρρύνει εδώ και χρόνια τη δημιουργία μιας νέας γενιάς παικτών.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την ευθύνη παραγωγής της ISM (International Sports Management) και θα μεταδίδεται ζωντανά σε περισσότερο από 490 εκατομμύρια συνδρομητές από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πλήρη τηλεοπτική και ειδησεογραφική κάλυψη από το Sky Sports Television Networks.

Στο PGA National Cyprus Γήπεδο Γκολφ, θα βρεθούν και πάλι κορυφαία ονόματα του γκολφ και θα αγωνίζονται για το έπαθλο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στις 3-6 Νοεμβρίου 2022. Το Aphrodite Hills Resort θα μεταμορφωθεί σε τηλεοπτικό πλατό με φόντο μια καταπράσινη αρένα, ενώ η Κύπρος για ακόμα μια φορά θα βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος.

“Tα 2 τουρνουά που έγιναν πέρσι στην Κύπρο είχαν τεράστια επιτυχία. Η Κύπρος και το Aphrodite Hills Resort εντυπωσίασαν τον κόσμο του γκολφ και γι αυτό και επιστρέφουμε στο νησί. Η εικόνα που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση ήταν εντυπωσιακή και σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το γκολφ η Κύπρος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι παίχτες έτυχαν μιας πολύ ξεχωριστής φιλοξενίας και ήδη ανυπομονούν να έρθουν πάλι πίσω. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του επόμενου τουρνουά” ανέφερε ο CEO της ISM, Chuppy Chandler.

L'Etape by Tour de France

Λίγες μέρες μετά το Παγκόσμιο Τουρνουά Γκολφ, η Κύπρος υποδέχεται τη διάσημη διεθνή σειρά ποδηλατικών εκδηλώσεων, L'Etape by Tour de France, σε έναν αγώνα που διοργάνωνει η Mokapot Productions σε συνεργασία με τον επίσημο διοργανωτή του Tour de France (Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας), Amaury Sport Organization (A.S.O.) και το Aphrodite Hills Resort.

H διήμερη διοργάνωση L’Etape Cyprus by Tour de France στην καρδιά του Aphrodite Hills Resort, θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου με μια μέρα γεμάτη από Γαλλική κουζίνα, εμφανίσεις επαγγελματιών της ποδηλασίας, οικογενειακή ποδηλατική διασκέδαση και θα συνεχιστεί με τον αγώνα L'Etape Cyprus την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Το L'Etape Cyprus by Tour de France είναι μία εμπειρία που έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσκαλέσει τους ποδηλάτες σε μια διαδρομή συγκρίσιμη με ένα από τα θρυλικά στάδια Tour de France, τον πιο γνωστό ποδηλατικό αγώνα στον κόσμο. Το πρώτο L'Etape Cyprus θα ταξιδέψει τους ποδηλάτες σε μια γραφική διαδρομή η οποία περιλαμβάνει μια ειδυλλιακή περιήγηση στις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού και την Περιφέρεια Τροόδους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο αποστάσεων και να ζήσουν την πλήρη διαδρομή των 136 χιλιομέτρων με περισσότερο από 3000 μέτρα υψόμετρο ή τη σύντομη διαδρομή των 62 χιλιομέτρων και συνολικό υψόμετρο τα 1200 μέτρα.

«Εκτός από τη μεγάλη ψυχολογική και σωματική πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες στο L'Étape by Tour de France, θα συναντήσουν τις ίδιες συνθήκες, συνήθειες και συναισθήματα που έχουν βιώσει οι επαγγελματίες του peloton και οι θρυλικοί αναβάτες του από το 1903 στους γαλλικούς δρόμους. Η Κύπρος αποτελεί φανταστικό προορισμό για τους λάτρεις της ποδηλασίας αφού διαθέτει εξαιρετικές διαδρομές που ταιριάζουν σε κάθε είδους ποδηλάτες καθώς και εκπληκτικά τοπία και υποδομές. Η διοργάνωση θα προσφέρει την απόλυτη πρόκληση για το Κυπριακό ποδηλατικό κοινό και ελπίζουμε ότι θα ανοίξει το δρόμο για τη μελλοντική συμμετοχή ενός Κύπριου ποδηλάτη στον επαγγελματικό Tour de France.» ανέφερε σε σχόλιό του ο Christian Prudhomme, Διευθυντής του Tour de France.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ