ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ΕΑΚ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητικού Συντάκτη με το «Δείπνο Hercules»

Εγινε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Το ετήσιο «Δείπνο Hercules» προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας του Αθλητικού Συντάκτη, διεξήχθη την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στο Κτήμα Ονειράμα στην Κοφίνου. Το δείπνο διοργάνωσε η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), με οικοδεσπότη της βραδιάς την Hercules Group. Πρόκειται για το ετήσιο δείπνο προς τιμήν των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητικού Συντάκτη, η οποία εορτάζεται διεθνώς στις 2 Ιουλίου, επέτειο κατά την οποία ιδρύθηκε το 1924 η Παγκόσμια Ένωση Αθλητικού Τύπου (AIPS).

Το παρών τους έδωσαν πάνω από 50 μέλη της ΕΑΚ και οι Τουρκοκύπριοι αθλητικογράφοι, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος και ο τμηματάρχης προγραμμάτων τηλεόρασης ΡΙΚ Σάββας Αριστοδήμου.

Τους αθλητικούς συντάκτες τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλητικοί ηγέτες της χώρας μας. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο σύμβουλος του ΠτΔ επί θεμάτων αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλής και τα μέλη του Δ.Σ. Σωτήρης Αδάμου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Μιχάλης Ιωάννου, Κάλλη Χατζηιωσήφ, από πλευράς ΚΟΕ ο πρόεδρος Γιώργος Χρυσοστόμου, ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου, ο ταμίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου, και τα μέλη του Ε.Σ. Οδυσσέας Πατσαλίδης και Δημήτρης Λεοντής. Παρόντες επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Ευθύμιος Πολυδώρου, ο πρεσβευτής Fair Play Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος της FIFPRO Europe και εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης, οι πρόεδροι των συνδέσμων διαιτητών και προπονητών Γιώργος Πάπουτσος και Άντρος Κουλουμπρής, ο δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους και ο δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού Λοΐζος Μαυρουδής, καθώς και πολλοί πρόεδροι και εκπρόσωποι ομοσπονδιών και σωματείων.

Ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, στο καλωσόρισμά του, αρχικά ευχαρίστησε θερμά τον οικοδεσπότη της βραδιάς, τον Ηρακλή Ηρακλέους, καθώς και τους Κώστα, Δημήτρη και Φύτο για την όλη δουλειά τους προς όφελος της ΕΑΚ. Τόνισε ότι πλέον καθιερώνεται η εκδήλωση με την ονομασία «το δείπνο της Hercules». Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΑΚ που έδωσαν το παρών τους, παρά τα δύσκολα ωράρια και τις πιεστικές εργασιακές συνθήκες. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της ΕΑΚ, για τη μεγάλη τους στήριξη. Το Μέγα Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου. Τους Χρυσούς Χορηγούς και Υποστηρικτές Cytavision, Unicars, Τράπεζα Κύπρου. Τους Χορηγούς και Υποστηρικτές, Hercules, CNP CYPRIALIFE, Psaltis Auto Parts.

Από την πλευρά του, ο Ηράκλης Ηρακλέους, της Hercules Group, ως οικοδεσπότης της βραδιάς, ευχήθηκε στους αθλητικούς συντάκτες χρόνια πολλά, ενώ μίλησε για την άριστη συνεργασία με την ΕΑΚ εδώ και δεκαετίες. Αναφέρθηκε και στη σημασία του αθλητισμού και τη στήριξη του οικοδομήματος αυτού, απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο περιθώριο της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν και κληρώσεις για τους παρευρισκόμενους, με τον Hercules να προσφέρει δώρα σημαντικής αξίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση