ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

H Megabet Plus μεγάλος χορηγός του κυπριακού αγώνα του European Golf Tour!

Η Megabet Plus ήταν παρούσα στη διοργάνωση που διαφήμισε την Κύπρο στο εξωτερικό

Προωθητική Ενέργεια

Η Megabet Plus ήταν ο μεγάλος χορηγός του κυπριακού Showdown που έγινε στο πλαίσιο του European Golf Tour στο Aphrodite Hills στις 5-8 Νοεμβρίου. Το European Golf Tour εγκαινίασε στην Κύπρο για πρώτη φορά ένα μοναδικό τουρνουά με 2 γύρους και συνολικά 105 επαγγελματίες γκόλφερ, εκ των οποίων οι κορυφαίοι 32 αναμετρήθηκαν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Η Megabet Plus ήταν παρούσα στη διοργάνωση που διαφήμισε την Κύπρο στο εξωτερικό και την προέβαλε ως έναν εναλλακτικό αθλητικό προορισμό με τα παγκοσμίου φήμης γήπεδα του Aphrodite Hills στην Πάφο.

Μάλιστα, η εταιρεία μας επιβράβευσε με €5,000 τον Jamie Donaldson από την Ουαλία, ο οποίος είχε το καλύτερο σκορ στις 36 τρύπες της διοργάνωσης!

H Megabet Plus, η μεγαλύτερη κυπριακή εταιρεία στοιχηματισμού, στηρίζει τον αθλητισμό και την προβολή της Κύπρου ως εναλλακτικό προορισμό και είναι δίπλα στα μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται στην χώρα μας, όπως το European Golf Tour!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση