ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευκαιρία για κατάδυση σε άτομα με αναπηρία

Μεγάλη εκδήλωση και πρωτοπόρα στη Λεμεσό

Η Κυπριακή Εθνική Παραολυµπιακή Επιτροπή σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε σήμερα ανακοίνωσε την εκδήλωση που προγραμματίζει σε συνεργασία µε την εταιρεία PADI (Professional Association of Diving Instructors), τον Δήμο Αγίου Αθανασίου και Δήμο Γερμασόγειας, στις 21 Σεπτεµβρίου 2019 ηµέρα Σάββατο και ώρα 1Ο:ΟΟπ.μ.-13:ΟΟπ4μ., στην Λεμεσό στα σύνορα του Δήμου Αγίου Αθανασίου µε του Δήμου Γερμασόγειας (σύνορα παραλίας Columbia Beach — Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού).

Για πρώτη φορά στα Κυπριακά δεδομένα και ίσως στο Παγκόσμιο θα δοθεί η ευκαιρία μέσω της εκδήλωσης αυτής σε άτομα µε αναπηρία να ζήσουν την εμπειρία κατάδυσης στα κρυστάλλινα νερά της Λεµεσού.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνονται παράλληλα τόσο οι καταδύσεις εντός του βυθού όσο και παρουσιάσεις Παραολυμπιακών αθλημάτων στην παραλία. Επίτιμος προσκεκληµένος στην εκδήλωση μας Θα είναι o γίγαντας Έλληνας Χρυσός Παραολυµπιονίκης της Άρσης Βαρών σε πάγκο στο Ρίο 2016, κος… Παύλος Μάμαλος. Έχοντας υπόψη ότι διανύουµε Προπαραολυµπιακή χρονιά η ΚΕΠΕ μέσω της εκδήλωσης Θέλει να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη ως προς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.
Η Κυπριακή Παραολυµπιακή Επιτροπή είναι πολύ ευαισθητοποιηµένη σε θέματα περιβάλλοντος για αυτό το λόγο μαζί µας θα βρίσκονται εθελοντές δύτες από την Λιμενική, το Ναυτικό, το Στρατό την Ε.Μ.ΑιΚ., από την ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Ο.Υ.Κ. και την Ομάδα Διάσωσης-1 οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να καθαρίσουµε το βυθό της θάλασσας µας αλλά και την παραλία µας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κο. Συλλούρη, όπως επίσης θα παρευρεθούν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Κύπρο και ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Κύπρο όπου Θα δώσουν και σύντομο χαιρετισμό. Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου.
Σε θέματα ασφαλείας όσων θα καταδυθούν και όλων των παρευρισκόμενων θα συµβάλουν η Λιµενική, το Ναυτικό, ο Στρατός η Πυροσβεστική Υπηρεσία: Ε.Μ.ΑΚι, η οµάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Ο.Υ.Κ.. και η Οµάδα Διάσωσης 1.

Θερμές Ευχαριστίες στους συν διοργανωτές της εκδήλωσης:
Δήµο Αγίου Αθανασίου και Δήμο Γερµασόγειας

Θερµές ευχαριστίες στους Χορηγούς της εκδήλωσης:
PADI, Freedom Divers, Columbia Beach, Cyprus College, Toyota Cyprus, Zorbas Bakeries
Θερμές Ευχαριστίες στο Χορηγό Επικοινωνίας της Εκδήλωσης:
Ραδιοτηλεόραση Capital

Θερµές Ευχαριστίες σε όλες τους κρατικούς και άλλους φορείς που θα συµβάλουν εθελοντικά ως προς τον καθαρισµό του βυθού και της παραλίας: Λιµενική, Ναυτικό, ΕΜΑΚ, η οµάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Ο.Υ.Κ. Οµάδα Διάσωσης 1, το Cyprus College, Αθλητικό Σωματείο Σαλαµίνας Τµήµα Πετόσφαιρας, Ανοιχτό Σχολείο Δήµου Αγίου Αθανασίου.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X