ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία και να κερδίσει μετάλλια ο Γεωργίου

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχας

24sports team

info@24sports.com.cy

Εξαιρετικός ήταν ο Μάριος Γεωργίου στην πρώτη και δεύτερη ημέρα των προκριματικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχας. Κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στον τελικό του Πλάγιου Ίππου με την πρώτη καλύτερη βαθμολογία 14,900β., ένα σκορ πολύ υψηλό που δείχνει την άριστη κατάσταση του Μάριου.

Στο Έδαφος ήταν στην 9η θέση μόλις λίγα εκατοστά εκτός τελικού και στους Κρίκους κατετάγη στην 10η θέση. Σήμερα θα αγωνιστεί στις 15.30 στο Άλμα Ίππου, στο Δίζυγο και στο Μονόζυγο (πέρασε ως πρώτος με βαθμολογία 14.266), διεκδικώντας τη συμμετοχή του στους αντίστοιχους τελικούς. 

Στο Δίζυγο ήταν ένατος με βαθμολογία 13.233 και δωδέκατος στο Άλμα Ίππου με βαθμολογία 13.549. Στο Έδαφος ήταν ένατος μόλις λίγα εκατοστά εκτός τελικού και στους Κρίκους κατετάγη στην 10η θέση. Οι Τελικοί Οργάνων θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 16.00.

Ο Γεωργίου, με τις δύο πρωτιές σε Πλάγιο Ίππο και Μονόζυγο, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πανέτοιμος να ανάβει στο ψηλότερο βάθρο και να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Κύπρου. Σε ανακοίνωση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΓ συγχαίρουν την αποστολή για την πολύ καλή αρχή και εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση