ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχεται ο 25ος Logicom Cyprus Marathon

Διεξάγεται στις 12 Μαρτίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ιστορικότερο Μαραθώνιο της Κύπρου, που για άλλη μια χρονιά θα είναι αφιερωμένος στον κορυφαίο Κύπριο Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, έχει ήδη αρχίσει. Ο 25ος Logicom Cyprus Marathon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Πάφο και η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τους 3000 δρομείς, σε όλους τους αγώνες.

Στη διάσκεψη Τύπου που διεξήχθη την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής που περιλαμβάνει 4 αποστάσεις: Μαραθώνιος, Ημι-Μαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ. και Οικογενειακός Αγώνας 5 χλμ., ενώ εκτενής αναφορά έγινε και σε όλες τις δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις της εκδήλωσης που είναι ο Παιδικός Αγώνας δρόμου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου, και ο οποίος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, καθώς επίσης και η πρωτοβουλία “You Run,We Plant” στα πλαίσια της οποίας για κάθε δρομέα που θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του Μαραθωνίου, θα φυτευτεί ένα δέντρο σε ένα από τα χωριά που βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα .
Την ικανοποίηση του Υφυπουργείου Τουρισμού εξέφρασε η εκπρόσωπος του κ. Γιάννα Πίτσιακκου, δηλώνοντας με βεβαιότητα ότι η διοργάνωση «θα στεφθεί με επιτυχία με γνώμονα πρωτίστως το σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών».

Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής της Logicom, του μεγάλου χορηγού του Μαραθωνίου για 9η συνεχόμενη χρονιά, κ. Ανθούλης Παπαχριστοφόρου συνεχάρη τους διοργανωτές για τα αποτελέσματα της φετινής διοργάνωσης μέχρι σήμερα, τονίζοντας ότι η Logicom στηρίζει την προσπάθεια αυτή «γιατί έχουμε την εμπιστοσύνη πώς αυτό που γίνεται είναι αξιόλογο και σωστό, και (οι διοργανωτές) προσπαθούν να αναδείξουν την Κύπρο στο εξωτερικό».

Την πεποίθησή του ότι «Η Πάφος ως προορισμός έχει όλα τα αναγκαία συστατικά για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών αλλά και στον παγκόσμιο χάρτη προορισμών» εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, κ. Λούκας Νικηφόρου, επισημαίνοντας την σημαντική συμβολή του Μαραθωνίου στην επίτευξη του στόχου.

Κλείνοντας, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για τη στήριξή τους. Μέγας χορηγός του Μαραθωνίου είναι η εταιρεία Logicom ενώ το Υφυπουργείο Τουρισμού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και ο Δήμος Πάφου είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Logicom Cyprus Marathon. Παράλληλα τη διοργάνωση υποστηρίζουν οι εταιρείες DHL Express Κύπρου, η Scaffolding Solutions, η Atlantic Insurances, το τηλεοπτικό κανάλι ΟΜΕΓΑ, η ICE POWER, ο ραδιοφωνικός σταθμός Super Sport FM, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» και η μπύρα Λέων, η 361 degrees, το Holland & Barrett, οι μπάρες Grenade, τα energy gels Maurten, τα GPS ρολόγια της COROS, η εταιρεία φρούτων ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ και η Ronhill.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.CyprusMarathon.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση