ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαπρέπει ο «γίγαντας» Γιάννης

Μια ακόμη διάκριση για το κυπριακό τζούντο

24sports team

info@24sports.com.cy

Μια ακόμη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο κατάφερε να φέρει για την εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Αντωνίου. Ο 16χρονος γίγαντας αγωνιζόμενος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ρίγα της Λετονίας το διήμερο 17- 19 Αυγούστου στην κατηγορία πέραν των 90 κιλών κατάφερε μετά από μια κοπιαστική προσπάθεια να φτάσει στην 5η θέση.

Συγκεκριμένα ο γιγαντόσωμος κύπριος τζουντόκα έφτασε πολύ κοντά ακόμη και στο βάθρο ωστόσο η ήττα του από τον πρωταθλητή Γεωργίας μετά από σκληρή μάχη τον άφησε στην 5η θέση. Διάκριση που ποτέ δεν έχει επιτευχθεί από κύπριο τζουντόκα σε αντίστοιχη διοργάνωση και στην κατηγορία 90+.

Νωρίτερα ο Γιάννης Αντωνίου κατάφερε να επικρατήσει αρχικά του Τούρκου πρωταθλητή, έχασε ακολούθως από τον Τσέχο μ’ αποτέλεσμα να αγωνιστεί για την Τρίτη θέση.

Στην πορεία του αυτή απέκλεισε τον Έλληνα πρωταθλητή αλλά και τον Ρουμάνο ωστόσο το εμπόδιο του Γεωργιανού αποδείχθηκε αξεπέραστο για τον κύπριο τζουντόκα ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο νεαρότερος μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας του. Η διάκριση του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθιστά πλέον τον «γίγαντα» Γιάννη στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης!!!

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ