ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αργυρό μετάλλιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μαδέρα

Πήρε το Αργυρό Μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. Πρόσθιο

24sports team

info@24sports.com.cy

Για ακόμη μία φορά η Καρολίνα Πελενδρίτου κάνει την Κύπρο περήφανη, με την εξαιρετική της επίδοση στο World Para Swimming - European Open Championships, στη Μαδέρα της Πορτογαλίας.

Με χρόνο 1:18.36, μόλις 0.11 από την πρώτη θέση, η Καρολίνα πήρε το Αργυρό Μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ Πρόσθιο. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού απέδειξε ότι μετά από μία τόσο δύσκολη για τον αθλητισμό χρονιά, βρίσκεται σε άριστη αθλητική κατάσταση και έχει μπει στην τελική ευθεία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

«Θερμά συγχαρητήρια στην Καρολίνα για το Αργυρό μετάλλιο αλλά και για το σθένος και τη δύναμη που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια! Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την προετοιμασία της για το Τόκιο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΟΛ, κος Νίκος Χαραλαμπίδης. Το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου.

Ο ΚΟΑ συγχαίρει την Καρολίνα Πελεντρίτου

Πιστή στο ραντεβού της ήταν για μια ακόμη φορά με το βάθρο η παραολυμπιονίκης μας στην κολύμβηση Καρολίνα Πελεντρίτου. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Madeira της Πορτογαλίας που διοργανώθηκε από τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, η Καρολίνα Πελεντρίτου στο αγώνισμα των 100μ πρόσθιο κατηγορίας SB12 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο κάνοντας μας για ακόμη μια φορά περήφανους.

Λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021, η Καρολίνα Πελεντρίτου έφτασε σε μια νέα μεγάλη διεθνή επιτυχία αποδεικνύοντας ότι και στο Τόκιο μπορεί να επαναλάβει τις επιτυχίες που είχε σε προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας συγχαίρει θερμά την Καρολίνα. Με αυτή την περίλαμπρη επιτυχία της τίμησε ακόμη μια φορά την Κύπρο και τον αθλητισμό μας. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο για μια εξίσου λαμπρή πορεία και στη συνέχεια.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή και στην οικογένεια της, καθώς και στην Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακη Επιτροπή.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση