ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Lakatamia Energy Run

Διεξάγεται την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του 2ου Energy Run Λακατάμιας έχει αρχίσει. Εκατοντάδες δρομείς και περιπατητές θα ξανανταμώσουν γεμάτοι ενέργεια για να τρέξουν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην κορυφαία αθλητική, πολιτιστική, κοινωνική και πάνω απ' όλα φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Λακατάμιας και του αθλητικού οργανισμού Running in Cyprus.

Αναμένεται ότι πέραν των 400 δρομέων θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης των αγώνων με τους περισσότερους να επιλέγουν την απόσταση των 5χλμ ενώ αξιόλογη είναι και η συμμετοχή στον αγώνα απόστασης 10χλμ. Χώρος εκκίνησης και τερματισμού των δύο αγώνων θα είναι η οδός Χαράλαμπου Μούσκου παρά το Αμφιθέατρο του Δήμου Λακατάμιας. Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη του Παιδοογκολογικό Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Μοναδικά αναμνηστικά μετάλλια με ανάγλυφο το αλακάτι σύμβολο κατατεθέν της Λακατάμιας θα κατακτήσουν οι δρομείς με τον τερματισμό τους ενώ με την εγγραφή τους θα πάρουν τεχνική φανέλα με το λογότυπο των αγώνων. Ταυτόχρονα οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες) θα τιμηθούν με δεκάδες έπαθλα.

Το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε το Πρωτόκολλο Υγείας το οποίο θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των αγώνων και το οποίο προνοεί τη συμμετοχή των δρομέων με την επίδειξη SafePass. Επίσης οι δύο αγώνες θα έχουν διαφορετικές ώρες εκκίνησης (10χλμ εκκίνηση στις 8:10π.μ. και τα 5χλμ στις 9:30π.μ.) ούτως ώστε να αποφεύγεται ο συνοστισμός. Το Lakatamia Energy Run χορηγούν γενναιόδωρα η εταιρεία Πετρελαιοειδών STAROIL, η ACS Courier, η BIOFREEZE, η Scaffolding Solutions, η Pissis Ltd, οι υπεραγορές Ιωαννίδης, η Kentis Trading Co Ltd καθώς επίσης και η DHL Express Cyprus.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται στην ιστοσελίδα www.energyrun.com.cy ενώ συμμετοχές θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2021.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ