ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αναρωτιέμαι από που πήρε η ΚΟΕ πληροφορίες για τα έσοδα του Μάριου»

Ξέσπασε ο προπονητής του πρωταθλητή μας στη Γυμναστική, Μάριου Γεωργίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Παναγιώτης Πετρίδης (προπονητής του Κύπριου αθλητή, Μάριου Γεωργίου) με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο γεγονός πως η ΚΟΕ αποφάσισε να μην λαμβάνουν πλέον κάποιοι αθλητές τη βοήθεια του προγράμματος Olympic Solidarity.

Αναλυτικά:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο αθλητής της Γυμναστικής Μάριος Γεωργίου δεν θα λαμβάνει πλέον τη βοήθεια του προγράμματος Olympic Solidarity. Δέκα Χρύσα, δύο αργυρά, τρία χάλκινα μετάλλια, πέντε τελικούς, δύο Ολυμπιάδες είναι το βιογραφικό του μέχρι τα 23 του χρόνια, σε αγώνες υπό την ευθύνη της ΚΟΕ.

Αναρωτιέμαι με όλα αυτά και με την 9η θέση στο Τόκυο (3η καλύτερη στο Τόκυο και μια από τις καλύτερες ιστορικά για την Κύπρο) δεν πληροί τα οποιαδήποτε κριτήρια. Διάβασα την αιτιολογία που έδωσε ο Κ. Χρυσοστόμου όσον αφορά τα έσοδα των αθλητών για την επιλογή τους. Και πάλι αναρωτιέμαι από που πήρε η ΚΟΕ πληροφορίες όσον αφορά τα έσοδα του Μάριου.

Δεν πιστεύω ότι ξέρουν στην ΚΟΕ ούτε τα έσοδα του, ούτε τις ανάγκες του, ούτε τις συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης του, απλώς φαντάζονται (όπως μου αναφέρθηκε) ότι δεν έχει ανάγκη οικονομικής βοήθειας πια.

Πρέπει να αναφέρω ότι στο Τόκυο ελάμβανα και εγώ και Μάριος συνεχώς διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους της ΚΟΕ ότι οπότε χρειαστούμε βοήθεια θα είναι πάντα κοντά μας. Αντί αυτού, του αφαίρεσαν και την μοναδική βοήθεια που του έδιναν ποτέ. “Γιατί;”, με ρώτησε ο αθλητής. “Δεν με θεωρούν πια άξιο και αξιόπιστο να πάω και στους επόμενους Ολυμπιακούς;”. Εμείς πάντως δηλώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε και το 2024 στους Ολυμπιακούς».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ