ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλαλούμ με την αίθουσα Τζούντο!

Καμιά διευκρίνιση με την αίθουσα από το ΓΣΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του ΓΣΟ Άκης Λάμπρου, σχετικά με την έξωση των αθλητών από την αίθουσα Τζούντο στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε, η αίθουσα έχει ήδη κατακυρωθεί σε προσφορά και οι αθλητές του τζούντο βρίσκονται κυριολεκτικά στον «αέρα».

Αναλυτικά:

«Ο ΚΟΑ το 1992 ζήτησε και ανάλαβε τη χρήση δύο αιθουσών του Τσιρείου, τις οποίες έδωσε στο τζούντο και στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Το 2005, ο ΚΟΑ δεν ενδιαφέρθηκε για τις αίθουσες και το άφησε σε μας. Το πινγκ πονγκ έφυγε ένα χρόνο αργότερα, πιθανώς για οικονομικούς λόγους. Το τζούντο συνέχισε μέχρι και σήμερα. Ο ΚΟΑ για τις δύο αυτές αίθουσες, μας έδινε 4000 τον χρόνο ως δικαίωμα χρήσης.

«Εμείς δώσαμε την αίθουσα με 900 ευρώ, με τα πάντα να είναι μέσα. Από τον Δεκέμβριο του 2019, ειδοποιήσαμε τις σχολές για τη λήξη του συμβολαίου. Συστάθηκε και τριμελής επιτροπή, οι οποίοι είχαν συναντήσεις για το μέλλον της αίθουσας. Ζητήσαμε αύξηση από τις σχολές. Δεν θα πω ακριβώς πόση είναι η αύξηση. Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία και τους είπαμε πως θα μπαίναμε σε προσφορές. Βρήκαμε κάποιους ήδη να ενοικιάσουν τις αίθουσες. Έχει γίνει κατακύρωση των προσφορών και θα ειδοποιήσουμε τους νικητές. Έχουν ληφθεί υπόψη τα πάντα, σχετικά με το άθλημα του Τζούντο. Θα δούμε την επιστολή από την ομοσπονδία του Τζούντο και θα απαντήσουμε».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X