ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγώνα -πρόκληση εγκαινίασε το Σωματείο Δρό.Με.Α. Racing

Έγινε στις 8 Μαΐου στο Δάσος Μαχαιρά

Ένα νέο αγώνα- πρόκληση για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, αλλά και για δρομείς που απλά ήθελαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε ένα διαφορετικού είδους αγώνα, εγκαινίασε με επιτυχία, στις 8 Μαΐου 2022, το Σωματείο Δρό.Με.Α. Racing.

Το Σωματείο θέλοντας να αναδείξει τις ομορφιές της φύσης, συμβάλλοντας στην προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης, διοργάνωσε για πρώτη φορά τον αγώνα «Μάντρα του Καμπιού - Κακοτζιέφαλος», ο οποίος διεξήχθη εντός του Δάσους Μαχαιρά και ο οποίος αποτελείτο από δύο διαδρομές, μία των 21χλμ και μία των 9χλμ.

Οι δρομείς ευχαρίστησαν το Σωματείο για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση και πρωτοβουλία του, ενώ όπως ανέφεραν η διαδρομή έμοιαζε με επίγειο παράδεισο, και για τις διαδρομές σημείωσαν ότι ήταν μαγευτικές και συναρπαστικές, που τους χάρισαν όμορφες δρομικές στιγμές.
Ιδιαίτερη μνεία και εύσημα δόθηκαν στην ψυχή του κάθε αγώνα, τους εθελοντές τόσο του Σωματείου μας όσο και της Διάσωσης Ζωής Πρώτοι Βοηθοί, οι οποίοι στελέχωσαν διάφορα σημεία του αγώνα, προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια στους δρομείς, και με θέρμη εμψύχωναν και χειροκροτούσαν τον κάθε ένα συμμετέχοντα στην προσπάθειά του σε δύο απαιτητικές και δύσκολες διαδρομές.

Κατά τον τερματισμό, στους δρομείς δόθηκαν μοναδικά φιλοτεχνημένα μετάλλια, ενώ υπήρξαν συμβολικά έπαθλα για τους πρώτους τρεις άνδρες και τρεις πρώτες γυναίκες των δύο αγωνισμάτων.

Το Σωματείο ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτού του αγώνα, εθελοντές, δωροθέτες και υποστηριχτές, Σωματεία και όλους τους δρομείς που συμμετείχαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση